• Informatie

• Feedback

HP PageWide Managed MFP - Plaats papier in tandemladen 2 en 3 (alleen de modellen E77660zts, alleen P77440dn)

Inleiding

let op:
Breid niet meer dan één papierlade tegelijk uit. Gebruik een papierlade niet als een opstapje. Houd uw handen uit de papierlades wanneer deze worden gesloten. Alle laden moeten zijn gesloten als u de printer verplaatst.
In de volgende informatie wordt beschreven hoe u een papier plaatst in de tandemladen 2 en 3. Deze laden kunnen maximaal 550 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
  1. Open de lade.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Stel de geleiders voor de papierbreedte en -lengte in door de blauwe afstelvergrendeling van elk van de geleiders in te drukken en de geleiders op te schuiven tot het formaat van het papier dat u gebruikt.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  3. Plaats papier in de lade en schuif de papiergeleiders voor de breedte en lengte van het papier tegen de stapel. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
    Afbeelding : Laad papier
  4. Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
    Afbeelding : De stapelhoogte controleren
  5. Sluit de lade.
    Afbeelding : Sluit de lade
  6. Herhaal deze stappen voor de andere lade.

Alternatieve briefhoofdmodus gebruiken

Met de functie Alternatieve briefhoofdmodus kunt u briefhoofdpapier of voorbedrukt papier voor alle taken op dezelfde manier in de lade plaatsen, of u nu enkelzijdige of dubbelzijdige afdrukken maakt. In deze modus plaatst u het papier op dezelfde manier als bij automatisch dubbelzijdig afdrukken.
Als u deze functie wilt gebruiken, kunt u deze inschakelen via de menu's op het bedieningspaneel van de printer.

De alternatieve briefhoofdmodus inschakelen via de menu's op het bedieningspaneel van de printer

1. Open het menu Instellingen in het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer.
  2. Open de volgende menu's:
    • Kopiëren/afdrukken of Afdrukken
    • Laden beheren
    • Alternatieve briefhoofdmodus
  3. Selecteer Aan.