• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SCX-340x laser-MFP - Originelen plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.
Gebruik de scannerglasplaat of de documentinvoer om een origineel te plaatsen voor kopiëren, scannen of faxen.
  opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
Op de scannerglasplaat
Op de scannerglasplaat kunnen gebruikers originelen plaatsen om te kopiëren of te scannen. Dit levert een uitstekende scankwaliteit op, met name bij afbeeldingen in kleur of in grijstinten. Zorg ervoor dat er geen originelen in de documentinvoer zijn geplaatst. Als er een origineel wordt gedetecteerd in de documentinvoer, krijgt dit papier een hogere prioriteit dan het origineel op de scannerglasplaat.
  1. Open de scannerklep.
    Afbeelding : Scannerklep openen
  2. Leg het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat. Lijn het origineel uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Origineel plaatsen met de bedrukte zijde omlaag
  3. Sluit de scannerklep.
  opmerking:
  • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
  • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
  • Als u een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
  let op:
  • Let erop dat de scannerglasplaat niet breekt. Dit kan letsel veroorzaken.
  • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. De klep kan op uw handen vallen en letsel veroorzaken.
  • Kijk u niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.
In de documentinvoer
In de documentinvoer kan maximaal 40 vel papier (80 g/m2, 20 lbs. bond) worden geplaatst voor één taak.
  1. Open de klep van de documentgeleider.
    Afbeelding : De klep van de documentgeleider openen
  2. Voordat u de originelen plaatst, buigt of waaiert u de rand van de papierstapel om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Het papier buigen of uitwaaieren
  3. Plaats het origineel met de bedrukte zijde naar boven in de documentinvoerlade. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met de markering voor het papierformaat in de documentinvoer.
    Afbeelding : Origineel met de bedrukte zijde naar boven plaatsen
  4. Stel de papiergeleiders van de documentinvoer af op de breedte van het papier.
    Afbeelding : Breedtegeleiders afstellen
      opmerking:
    Stof op de glasplaat kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.