• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SCX-340x laser-MFP - De tonercartridge vervangen

In de volgende procedure wordt beschreven hoe u de tonercartridge vervangt.
opmerking:
  • Schud de tonercartridge goed. Dit verhoogt de afdrukkwaliteit.
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  let op:
  • Stel de tonercartridge niet langer dan een paar minuten bloot aan licht. Zo voorkomt u schade aan de tonercartridge. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Raak het groene gedeelte van de tonercartridge niet aan. Gebruik de greep op de cartridge om te voorkomen dat u dit gedeelte aanraakt.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de tonercartridgeverpakking te openen. Dit kan krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  • Als u als gebruiker toner op uw kleding krijgt, veegt u de toner met een droge doek af en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  • Als u een scaneenheid opent, houdt u de documentinvoer en de scaneenheid bij elkaar.
Wanneer het einde van de levensduur van een tonercartridge is bereikt, stopt de printer met afdrukken.

De tonercartridge vervangen

1. Open de scaneenheid.
    Afbeelding : Scannereenheid openen
  2. Open de middelste klep.
    Afbeelding : Middelste klep openen
  3. Verwijder de tonercartridge uit de printer. Voor het recyclen van de tonercartridge raadpleegt u Product Returns and Recycling.
    Afbeelding : Toner verwijderen
  4. Haal de nieuwe tonercartridges uit de verpakking. Recycle alle verpakkingsmaterialen.
    Afbeelding : Toner uit de verpakking halen
  5. Schud de tonercartridges vijf of zes keer stevig heen en weer.
    Afbeelding : Tonercartridge schudden
  6. Plaats de tonercartridge in de printer.
    Afbeelding : Nieuwe toner plaatsen
  7. Sluit de middelste klep.
    Afbeelding : Middelste klep sluiten
  8. Sluit de scaneenheid.
    Afbeelding : Scaneenheid sluiten