Samsung laserprinter ML-5010 - Tonercartridge vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de tonercartridge vervangt voor de Samsung laserprinterserie ML-5010.
Wanneer het einde van de levensduur van een tonercartridge is bereikt, stopt het apparaat met afdrukken.

Tonercartridges vervangen

Gebruik deze stappen om de tonercartridges te vervangen.
  1. Open de voorklep en trek de tonercartridge uit.
    Afbeelding : Voorbeeld van het openen van de voorklep om tonercartridge te verwijderen
  2. Verwijder de nieuwe tonercartridge uit de desbetreffende zak.
  3. Schud de cartridge vijf of zes keer goed van links naar rechts om de toner binnen in de cartridge gelijkmatig te verdelen.
    Afbeelding : Voorbeeld van het schudden van de tonercartridge
    opmerking:
    Als u toner op uw kleding krijgt, veegt u de toner met een droge doek af en wast u de kleding in koud water: heet water fixeert toner in stof.
  4. Houd de tonercartridge aan de hendel vast en plaats de cartridge langzaam in de opening in het apparaat.
    Afbeelding : Voorbeeld van vasthouden van tonercartridge aan hendel en langzaam plaatsen in printer
  5. Sluit de bovenklep. Zorg ervoor dat de klep stevig gesloten is.