Samsung Xpress SL-M3065 laser-MFP - De belichtingseenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt.
Als de belichtingseenheid het einde van zijn levensduur heeft bereikt, wordt het venster Printerstatus weergegeven op de computer waarin wordt aangegeven dat de belichtingseenheid moet worden vervangen. Anders stopt de printer met afdrukken.

De belichtingseenheid vervangen

Voer deze stappen uit om de belichtingseenheid te vervangen.
  1. Zet de printer uit, trek de stroomkabel uit de achterkant van de printer en wacht een paar minuten zodat het apparaat kan afkoelen.
  2. Open de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep openen
  3. Verwijder de tonercartridge.
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  4. Trek de belichtingseenheid uit de printer met behulp van de greep aan de voorzijde van de belichtingseenheid.
    Afbeelding : De belichtingseenheid verwijderen
  5. Haal de nieuwe belichtingseenheid uit te verpakking (1) en verwijder de beschermkap (2).
    Afbeelding : De nieuwe belichtingseenheid uitpakken
  6. Installeer de nieuwe belichtingseenheid in de printer.
    Afbeelding : De belichtingseenheid installeren
  7. Schuif de tonercartridge weer in de printer (1) en sluit de voorklep (2).
    Afbeelding : De tonercartridge terugplaatsen
  8. Sluit de stroomkabel aan en schakel de printer in.