Samsung Xpress SL-M3015 laserprinter - Papier plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van papier in Samsung Xpress SL-M3015 laserprinters.
  opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.
Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal
De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma moeten overeenkomen om zonder fouten af te drukken.
  opmerking:
  • Als u afdrukt op speciaal afdrukmateriaal, raden wij u aan één vel tegelijk in te voeren. Controleer het maximum aantal vellen voor de invoerlade.
  • Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal (afdrukzijde omhoog): Als speciaal afdrukmateriaal wordt afgedrukt met vouwen, krullen, kreukels of zwarte lijnen, opent u de achterklep en probeert u opnieuw af te drukken. Houd de achterklep geopend tijdens het afdrukken.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat kan worden gebruikt in de lade.
Soorten
Lade
Handmatige invoer
Normaal
·
·
Dik
·
·
Dikker
·
Dun
·
·
Bond
·
·
Kleur
·
Kaarten
·
·
Etiketten
·
Transparant
·
Envelop
·
Dikke envelop
·
Voorbedrukt
·
Kringloop
·
·
Katoen
·
Archief
·
·
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
Wijzig de papierinstelling in de printer vanuit het programma Samsung Easy Printer Manager™ of via de SyncThru™ Web Service.
  • Als uw printer is aangesloten op de lokale pc, kunt u de instellingen wijzigen via Samsung Easy Printer Manager > Geavanceerde instellingen > Apparaatinstellingen.
  • Als de printer is verbonden met het netwerk, stelt u de printerinstellingen in via SyncThru™ Web Service > het tabblad Instellingen > Apparaatinstellingen.