Samsung Xpress kleurenlaserprinters - Papier plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van papier in Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520 multifunctionele laserprinters.
opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma moeten overeenkomen om zonder fouten af te drukken.
opmerking:
Als u afdrukt op speciaal afdrukmateriaal, raden wij u aan één vel tegelijk in te voeren. Controleer het maximum aantal vellen voor de invoerlade.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat kan worden gebruikt in de lade.
Soorten
Ladea
Normaal
·
Dik
·
Dun
·
Bond
·
Katoen
·
Foto, glanzend
·
Foto, mat
·
Kleur
·
Kaarten
·
Etiketten
·
Voorbedrukt
·
Kringloop
·
Archief
·
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
opmerking:
Wijzig de papierinstelling in de printer vanuit het programma Samsung Easy Printer Manager™ of via de SyncThru™ Web Service.
  • Als uw printer is aangesloten op de lokale pc, kunt u de instellingen wijzigen via Samsung Easy Printer Manager***Geavanceerde instellingen***Apparaatinstellingen***.
  • Als de printer is verbonden met het netwerk, kunt u de instellingen wijzigen via SyncThru™ Web Service > tabblad Instellingen > Printerinstellingen.