Samsung Xpress SL-M2620-M2626 SL-M2820-M2826, SL-M2830-M2836 - De belichtingseenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt.

De belichtingseenheid vervangen

Voer deze stappen uit om de belichtingseenheid te vervangen.
  1. Zet de printer uit, trek de stroomkabel uit de achterkant van de printer en wacht een paar minuten zodat het apparaat kan afkoelen.
  2. Open de voorklep (1) en verwijder de tonercartridge (2).
    Afbeelding : De voorklep openen en de tonercartridge verwijderen
  3. Trek de belichtingseenheid uit de printer met behulp van de greep aan de voorzijde van de belichtingseenheid.
    Afbeelding : De belichtingseenheid verwijderen
  4. Haal de nieuwe belichtingseenheid uit de verpakking.
    Afbeelding : De nieuwe belichtingseenheid uit de verpakking halen
  5. Verwijder de beschermkap.
    Afbeelding : De beschermkap verwijderen
  6. Installeer de nieuwe belichtingseenheid.
    Afbeelding : De nieuwe belichtingseenheid installeren
  7. Plaats de tonercartridge (1) terug in de printer en sluit de voorklep (2).
    Afbeelding : De tonercartridge terugplaatsen en de voorklep sluiten
  8. Sluit de stroomkabel aan en schakel de printer in.