Samsung-laserprinters - Papier plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van papier in Samsung SCX-4321, SCX-4521, SCX-4650, SCX-4651, SCX-4655, SCX-4656 serie multifunctionele laserprinters.
opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma moeten overeenkomen om zonder fouten af te drukken.
opmerking:
Als u afdrukt op speciaal afdrukmateriaal, raden wij u aan één vel tegelijk in te voeren. Controleer het maximum aantal vellen voor de invoerlade.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat kan worden gebruikt in de lade.
Soorten
Lade 1
Handmatige invoer in de lade
Normaal
·
·
Dik
·
Dun
·
·
Bond
·
Katoen
·
Envelop
·
Kleur
·
·
Kaarten
·
Etiketten
·
Voorbedrukt
·
·
Kringloop
·
·
Archief
·
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
opmerking:
Als u de papierinstelling in de printer wilt wijzigen, selecteert u in Samsung Easy Printer Manager de optie (Overschakelen naar geavanceerde modus) Apparaatinstellingen.
Als de printer een display heeft, selecteert u de knop Menu op het bedieningspaneel. Vervolgens stelt u de papiersoort in via het venster Afdrukvoorkeuren > tabblad Papier > Papiersoort.