Samsung SCX-3200 laser-MFP - Originelen plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van originelen in Samsung SCX-3200 multifunctionele laserprinters.
opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.

Originelen op de scannerglasplaat leggen

Op de scannerglasplaat kunt u originelen plaatsen om te kopiëren of te scannen. Dit levert een uitstekende scankwaliteit op, met name bij afbeeldingen in kleur of in grijstinten.
Voer de volgende stappen uit om originelen op de scannerglasplaat te leggen.
  1. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : Voorbeeld van het optillen en openen van de scannerklep
  2. Leg het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat. Lijn het origineel uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Voorbeeld van het plaatsen van het origineel plaatsen met de bedrukte zijde omlaag
  3. Sluit de scannerklep.
opmerking:
  • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
  • Stof op de glasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
  • Papier in de lade plaatsen
  • Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal
  • De uitvoersteun gebruiken
  let op:
  • Als u een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
  • Let erop dat de scannerglasplaat niet breekt. Dit kan letsel veroorzaken.
  • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. De klep kan op uw handen vallen en letsel veroorzaken.
  • Kijk niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.