Samsung-laserprinters - wat is de beeldeenheid?

De beeldeenheid, ook wel belichtingseenheid genoemd, is de ronde cartridge met de OPC-drum (Organic Photo Conductor), het object waar de laser van de printer op schrijft. Toner hecht aan de afbeeldingen die de laser op de OPC-drum schrijft, die vervolgens draait om de toner over te brengen op het papier. Het afdrukproces zou niet mogelijk zijn zonder de beeldeenheid in een laserprinter. Na een bepaald aantal vellen (verschilt afhankelijk van de printer) moet de beeldeenheid worden vervangen. Uw printer laat het u weten als u dit punt hebt bereikt.
  opmerking:
Uw gebruikershandleiding bevat informatie over uw specifieke printermodel, zoals het gemiddelde rendement van de beeldeenheid (aantal vellen afgedrukt) en hoe u de beeldeenheid vervangt.
Ga naar support.hp.com om de handleiding te downloaden of te bekijken. Voer in het zoekvak het modelnummer van de printer in en klik op het zoekpictogram. Klik op de productondersteuningspagina op het tabblad Gebruikershandleidingen. Klik in de lijst met weergegeven documenten op de gebruikershandleiding.
Ga naar de HP Parts Store om een nieuwe beeldeenheid te kopen. Zoek naar specifieke printeronderdelen door het printeronderdeel en modelnummer in te voeren.