• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-M2875FW laser-MFP - firmware bijwerken

Samsung biedt af en toe firmware-updates aan om de prestaties te verbeteren, nieuwe functies mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat uw printer compatibel is met updates. In deze handleiding vindt u de stappen voor het bijwerken van uw firmware.
Voordat u begint
  • Schermafbeeldingen zijn van computers met Windows 7, dus stappen en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken van andere versies van Windows.
  • Schermafbeeldingen zijn van computers met Windows 7, dus stappen en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken van andere versies van Windows.
  • Controleer voordat u begint of uw printer met een USB-kabel op uw computer is aangesloten en of er geen andere apparaten (camera's, andere printers, enz.) met een USB-kabel op uw computer zijn aangesloten.
  • Ontkoppel de kabel niet en schakel uw printer of computer niet uit voordat de firmware-update is voltooid. Als u dit wel doet, kan dit als gevolg hebben dat de printer niet meer functioneert.
  • Deze firmware-update is alleen getest op compatibiliteit met Samsung-tonercartridges. Als u de update installeert, kan dit als gevolg hebben dat niet-Samsung-tonercartridges niet goed meer werken.
  • Gebruik uw printer niet en druk niets af tijdens de firmware-update.
Printerfirmware bijwerken
  1. Download de firmware, die compatibel is met alle Windows- en Mac-versies.
      opmerking:
    Klik hier om de firmware te downloaden.
  2. Open het bestand.
    • In Chrome en vergelijkbare browsers klikt u op het gedownloade bestand om het te openen.
    • In Internet Explorer klikt u op Openen. Het bestand wordt dan gedownload en vervolgens automatisch geopend.
  3. Nadat het bestand is geopend, dubbelklikt u op het zip-bestand met de uitgang .exe.
  4. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt aangeraden alle bestanden uit te pakken. Klik eerst op Alles uitpakken en vervolgens op Uitpakken.
  5. Dubbelklik op het nu uitgepakte bestand met de uitgang .exe.
      opmerking:
    Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen ontvangt u mogelijk een bericht waarin staat dat Windows Firewall of andere beveiligingssoftware het programma heeft geblokkeerd en u om toestemming vraagt het programma te mogen uitvoeren. U kunt ook worden gevraagd of u zeker weet dat u het programma wilt uitvoeren. Sta toe dat het programma wordt uitgevoerd.
  6. Het programma Samsung Printer Firmware Update wordt geopend. Klik op Next (Volgende).
      opmerking:
    Op dit moment krijgt u mogelijk de keuze om de update via een netwerkverbinding of via USB uit te voeren. Als u via beide bent verbonden, maakt het niet uit welke optie u kiest.
  7. Lees het bericht en klik op Next (Volgende).
  8. De app heeft een minuutje nodig om naar ondersteunde printers te zoeken.
  9. Schakel het selectievakje naast de juiste printer in en klik op Next (Volgende).
  10. De firmware-update wordt nu naar de printer gedownload. Dit kan enkele minuten duren. Verbreek de verbinding niet en schakel de printer of de computer niet uit gedurende deze tijd.
  11. Wanneer de firmware-update is voltooid, klikt u op Finish (Voltooien). Als u normaal draadloos verbinding maakt met uw printer, kunt u nu de USB-kabel ontkoppelen. Schakel uw printer uit en weer in door op de aan/uit-knop op het bedieningspaneel van de printer te drukken. De firmware-update is nu voltooid en uw printer is klaar voor gebruik.