Samsung SCX-4729FD multifunctionele printer - kan ik naar mijn Mac-computer scannen vanaf het bedieningspaneel?

Ja, u kunt van de printer naar een computer met Mac OS X scannen. U moet het volgende downloaden voordat u de scanfunctie kunt instellen:
Stuurprogramma voor afdrukken
Stuurprogramma voor scannen
Easy Printer Manager
KLIK HIER om de webgebaseerde Samsung Printer Software Installer te starten en alle bovenstaande bestanden te downloaden.
Scannen inschakelen
Zo schakelt u scannen naar de Mac in:
  1. Open Easy Printer Manager.
  2. Selecteer uw printer als deze nog niet is geselecteerd en klik op Scan To PC Settings (Instellingen voor scannen naar pc).
  3. Selecteer de optie Enable Scanning to Device (Scannen naar apparaat inschakelen).
  4. Klik op Save (Opslaan) om de instelling op te slaan.
Nu gaat u naar het bedieningspaneel van de printer
  1. Druk op de scanknop.
  2. Selecteer Scan to PC (Scannen naar pc) en druk op OK.
  3. Selecteer een van de onderstaande opties, afhankelijk van hoe de printer is verbonden met de Mac-computer.
    • Local PC (Lokale pc) - de printer is via een USB-kabel met de Mac-computer verbonden.
    • Network PC (Netwerk-pc) - de printer is verbonden met hetzelfde netwerk als de Mac-computer.
        opmerking:
      Als Network PC is geselecteerd, selecteert u uw computer op basis van de toegewezen ID in Easy Printer Manager.
    • Het scannen begint en scans worden verzonden naar de map die voor scans is ingesteld in Easy Printer Manager.