• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung M2070FW - de NFC-functie op de printer gebruiken om af te drukken vanaf een Galaxy-telefoon

Met de NFC-functie (Near Field Communication) kunt u rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat afdrukken door uw mobiele apparaat boven de NFC-tag op uw printer te houden.
Vereist voor het afdrukken met behulp van de NFC-functie
  • Een mobiel apparaat waarop NFC en Wi-Fi Direct zijn ingeschakeld en met Android OS 4.0 of hoger.
  • Een printer met de NFC-functie en Wi-Fi Direct.
  • De Samsung Mobile Print-app geïnstalleerd op het mobiele apparaat. Klik hier om Samsung Mobile Print te downloaden.
Aantikken en afdrukken
  opmerking:
Voor sommige mobiele telefoons bevindt de NFC-antenne zich mogelijk niet op de achterkant van de telefoon. Controleer de locatie van de NFC-antenne op uw smartphone voordat u de NFC-functie gebruikt.
  1. Controleer of de NFC- en Wi-Fi Direct-functies zijn ingeschakeld op uw smartphone en of Wi-Fi Direct is ingeschakeld op uw printer.
  2. Houd het mobiele apparaat met de NFC-antenne naar beneden gericht boven de NFC-tag op uw printer. Na een paar seconden start de Samsung Mobile Print-app automatisch.
    Opmerking: Als de Samsung Mobile Print-app niet is geïnstalleerd, wordt de smartphone doorgeleid naar de downloadpagina van de Samsung Mobile Print-app. Download de app en probeer de bovenstaande stappen opnieuw.
  3. Selecteer het bestand dat u wilt afdrukken. Druk op de knop om de afdrukopties te wijzigen.
  4. Houd het mobiele apparaat met de NFC-antenne naar beneden gericht boven de NFC-tag op uw printer. Na enkele seconden wordt het mobiele apparaat verbonden met de printer.
  5. De printer begint het bestand af te drukken.
Als er een foutbericht over een gewijzigde pincode wordt weergegeven, voert u de gewijzigde pincode in en drukt u op OK. Volg de instructies in het scherm van de app om de pincode bij te werken. U vindt de pincode in het netwerkconfiguratierapport van de printer.