Samsung Xpress SL-M2070-M2079 laser MFP - De tonercartridge vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de tonercartridge in uw printer vervangt. Wanneer het einde van de levensduur van een tonercartridge is bereikt, stopt de printer met afdrukken.
  opmerking:
  • Schud de tonercartridge goed. Dit verhoogt de oorspronkelijke afdrukkwaliteit.
  • Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties. Controleer uw printertype.
  • Stel de tonercartridge niet langer dan een paar minuten bloot aan licht. Zo voorkomt u schade aan de tonercartridge. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Raak de groene kant van de tonercartridge niet aan. Gebruik de hendel op de cartridge om te voorkomen dat u dit gedeelte aanraakt.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de verpakking van de tonercartridge te openen. Dit kan krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  • Als u toner op uw kleding krijgt, veegt u de toner met een droge doek van uw kleding en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  • Als u de scaneenheid opent, houdt u de documentinvoer en de scaneenheid bij elkaar.
De tonercartridge vervangen
Volg deze stappen om de tonercartridges te vervangen.
  1. Open de scaneenheid.
    Afbeelding : De scaneenheid openen
  2. Open de binnenste klep.
    Afbeelding : Het binnenpaneel openen
  3. Pak de hendel van de tonercartridge vast en verwijder de cartridge uit de printer.
    Afbeelding : De gebruikte tonercartridge verwijderen
  4. Haal de beschermkap van de nieuwe tonercartridge.
    Afbeelding : Pak de nieuwe tonercartridge uit
  5. Schud de toner voorzichtig heen en weer om deze gelijkmatig te verdelen.
    Afbeelding : Schud de toner 5-6 keer voorzichtig
  6. Plaats de nieuwe tonercartridge in de printer.
    Afbeelding : De nieuwe tonercartridge installeren
  7. Sluit de binnenste klep.
    Afbeelding : De binnenste klep sluiten
  8. Sluit de scaneenheid.
    Afbeelding : De scaneenheid sluiten