• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-C48x kleurenlaser MFP - Originelen plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.
Met de scannerglasplaat of de documentinvoer kunt u een origineel plaatsen voor kopiëren, scannen of faxen.
opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.

Op de scannerglasplaat

Op de scannerglasplaat kunt u originelen plaatsen om te kopiëren of te scannen. U kunt de beste scankwaliteit krijgen, vooral voor afbeeldingen in kleur of in grijstinten. Zorg ervoor dat er geen originelen in de documentinvoer zijn geplaatst. Als er een origineel wordt gedetecteerd in de documentinvoer, krijgt dit papier een hogere prioriteit dan het origineel op de scannerglasplaat.
  1. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : Scannerklep, openen
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat. Lijn het origineel uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Origineel plaatsen, met bedrukte zijde omlaag
  3. Sluit de klep van de scanner.
opmerking:
  • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
  • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
  • Als u een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
  let op:
  • Let erop dat de scannerglasplaat niet breekt. U kunt hierdoor gewond raken.
  • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. De klep kan op uw handen vallen en letsel veroorzaken.
  • Kijk u niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.

In de documentinvoer

1. Voordat u de originelen plaatst, buigt of bladert u de rand van de stapel papier om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Buig of blader het papier
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoerlade. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met de papiermarkering in de invoerlade.
    Afbeelding : Origineel plaatsen, met bedrukte zijde omhoog
  3. Stel de papiergeleiders van de documentinvoer in op de breedte van het papier.
    Afbeelding : Breedtegeleiders, afstellen
    opmerking:
    Stof op de glasplaat kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.