• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - Plaatsen van papier

In dit document vindt u instructies voor het plaatsen van papier in de papierlade bij Samsung SL - M3870, M3375, M4070, M3370, M4072, M3875, M4075 laserprinters.
  opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.
Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal
De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma dienen overeen te komen om zonder fouten af te drukken.
Selecteer in de Samsung Easy Printer Manager(Switch to advanced mode)> Device Settings (Overschakelen naar geavanceerde modus > Apparaatinstellingen) om de papierinstelling die in de printer is ingesteld te wijzigen.
Als uw printer een beeldscherm of aanraakscherm heeft, kunt u de papierinstelling instellen vanaf het bedieningspaneel. Vervolgens stelt u de papiersoort in via het venster Printing Preferences > tabblad Paper > Paper Type (Voorkeursinstellingen voor afdrukken > tabblad Papier > Papiersoort). Als u bijvoorbeeld op etiketten wilt afdrukken, selecteert u Labels (Etiketten) bij Paper Type (Papiersoort).
  opmerking:
  • Voer één vel tegelijk in als u speciaal afdrukmateriaal gebruikt.
  • Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.
Raadpleeg de tabel voor het gebruik van speciaal afdrukmateriaal in de lade.
Soorten
Lade 1
Optionele ladea
Multifunctionele lade (handmatige invoer)
Gewoon
·
·
·
Dik
·
·
·
Dikker
·
Dun
·
·
·
·
Bankpost
·
·
·
Katoen
·
Envelop
·
Kleur
·
Kaarten
·
·
·
Etiketten
·
Voorbedrukt
·
Kringlooppapier
·
·
·
Archief
·
·
·
a. optioneel apparaat
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
  opmerking:
De soorten afdrukmateriaal worden weergegeven in de Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Met deze papiersoortoptie kunt u het soort papier instellen dat in de lade moet worden geplaatst. Deze instelling verschijnt in de lijst, zodat u deze kunt selecteren. Hierdoor krijgt u de best mogelijke afdrukkwaliteit. Als u dit niet instelt, heeft de afdruk mogelijk niet de gewenste afdrukkwaliteit.