Samsung MultiXpress SL-M4370, SL-M5370 multifunctionele laserprinters - Plaatsen van papier

In dit document vindt u instructies voor het plaatsen van papier in de papierlade.
opmerking:
Als u de geleider niet afstelt, kan dit registratie van het papier, scheeftrekking van de afbeelding of papierstoringen veroorzaken.
  waarschuwing:
Het gebruik van fotopapier of gecoat papier kan problemen veroorzaken, waardoor reparaties nodig zijn. Dergelijke reparaties vallen niet onder de garantie- of serviceovereenkomsten.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma dienen overeen te komen om zonder fouten af te drukken.
De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma dienen overeen te komen om zonder fouten af te drukken.
Om de papierinstelling die in de printer is geconfigureerd te wijzigen, klikt u in SyncThru™ Web Service op het tabblad Settings > Printer Settings > System > Input Tray (Instellingen > Printerinstellingen > Systeem > Invoerlade).
U kunt de papierinstelling ook op het bedieningspaneel instellen. Vervolgens stelt u de papiersoort in via het venster Voorkeursinstellingen voor afdrukken > tabblad Papier > Papiersoort. Als u bijvoorbeeld op etiketten wilt afdrukken, selecteert u Labels (Etiketten) bij Paper Type (Papiersoort).
opmerking:
Voer één vel tegelijk in als u speciaal afdrukmateriaal gebruikt.
Raadpleeg de tabel voor het gebruik van speciaal afdrukmateriaal in de lade.
Soorten
Standaardlade/tweede cassette-invoera
Invoereenheid met hoge capaciteita
Multifunctionele lade
Gewoon
·
·
·
Dik
·
·
·
Dun
·
·
·
Bankpost
·
·
·
Katoen
·
·
·
·
Envelop
· (ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, alleen nr. 10)
· (ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, alleen nr. 10)
Kleur
·
·
·
Kaarten
·
·
·
Etiketten
·
·
Voorbedrukt
·
·
·
Kringlooppapier
·
·
·
Archief
·
·
·
Geponsd
·
·
·
Briefhoofd
·
·
·
a. optioneel apparaat
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
opmerking:
De soorten afdrukmateriaal worden weergegeven in de Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Met deze papiersoortoptie kunt u het soort papier instellen dat in de lade moet worden geplaatst. Deze instelling verschijnt in de lijst, zodat u deze kunt selecteren. Hierdoor krijgt u de best mogelijke afdrukkwaliteit. Als u dit niet instelt, heeft de afdruk mogelijk niet de gewenste afdrukkwaliteit.