Samsung ML-1860, ML-1865 laserprinter - Plaatsen van papier

In dit document vindt u instructies voor het plaatsen van papier in de papierlade.
opmerking:
Als u de geleider niet afstelt, kan dit registratie van het papier, scheeftrekking van de afbeelding of papierstoringen veroorzaken.

Papier in de lade plaatsen

Volg de onderstaande instructies om papier in de lade te plaatsen.
  1. Open de voorklep, knijp in de papierlengtegeleider en trek de geleider naar buiten om de lade verlengen. Stel vervolgens het formaat van de lade af op het formaat van het afdrukmateriaal dat u wilt plaatsen.
  2. Voordat u de originelen plaatst, buigt of bladert u de rand van de stapel papier om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Voorbeeld van het buigen of bladeren van de rand van de vellen papier
  3. Plaats het papier met de te bedrukken zijde omhoog.
    Afbeelding : Voorbeeld van het plaatsen van het papier met de afdrukzijde omhoog
    Wanneer u een document afdrukt, moet u het papierformaat en de papiersoort instellen voor de lade.
    • Als u problemen ondervindt met het invoeren van papier, controleert u of het papier voldoet aan de specificaties van het afdrukmateriaal. Probeer vervolgens één vel tegelijk in de lade te plaatsen.
    • De instellingen uit het stuurprogramma van de printer overschrijven de instellingen op het bedieningspaneel.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

De papierinstelling in de printer en het stuurprogramma dienen overeen te komen om zonder fouten af te drukken.
Selecteer in de Samsung Easy Printer ManagerSwitch to advanced mode > Device Settings (Overschakelen naar geavanceerde modus > Apparaatinstellingen) om de papierinstelling die is ingesteld in de printer te wijzigen.
Als de printer een scherm heeft, kunt u de papierinstelling instellen met de knop Menu op het bedieningspaneel. Vervolgens stelt u de papiersoort in via het venster Printing preferences > tabblad Paper > Paper Type (Voorkeursinstellingen voor afdrukken > tabblad Papier > Papiersoort).
opmerking:
Voer één vel tegelijk in als u speciaal afdrukmateriaal gebruikt.
Raadpleeg de tabel voor het gebruik van speciaal afdrukmateriaal in de lade.
Soorten
Lade
Handmatig invoeren in de ladea
Gewoon
·
·
Dik
·
·
Dun
·
·
Bankpost
·
Envelop
·
Kleur
·
Kaarten
·
Etiketten
·
Voorbedrukt
·
Kringlooppapier
·
·
Archief
·
·
Transparant
·
a. De papiersoorten die beschikbaar zijn voor handmatige invoer in de lade.
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)