• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-C48x kleurenlaser MFP - Papierstoringen verhelpen

De volgende procedures laten zien hoe u papierstoringen verhelpt.
In de lade
  opmerking:
  • Om te voorkomen dat het papier scheurt, trekt u het vastgelopen papier er langzaam en voorzichtig uit.
  • De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  1. Verwijder de papierlade met cassette.
    Afbeelding : Papierlade met cassette, verwijderen
  2. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Plaats de papierlade met cassette terug.
    Afbeelding : Papierlade met cassette, plaatsen
  4. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep openen
  5. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep sluiten
In de printer
  let op:
Het fusergebied is heet. Wees voorzichtig bij het verwijderen van papier uit de printer.
  opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  1. Open de achterste klep.
    Afbeelding : Achterste klep, openen
  2. Open de frameoverbrenging.
    Afbeelding : Frameoverbrenging, openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  4. Sluit de frameoverbrenging.
    Afbeelding : Frameoverbrenging, sluiten
  5. Sluit de achterste klep.
    Afbeelding : Achterste klep, sluiten
  6. Zorg dat de achterste klep op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : Achterste klep, klikken
In het uitvoergebied
  let op:
Het fusergebied is heet. Wees voorzichtig bij het verwijderen van papier uit de printer.
  1. Open de scaneenheid.
    Afbeelding : Scaneenheid, openen
  2. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Papier verwijderen
  3. Sluit de scaneenheid.
    Afbeelding : Scaneenheid, sluiten