• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung CLX-318x kleurenlaser-MFP - Originelen plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.
Op de scannerglasplaat
Op de scannerglasplaat kunnen gebruikers originelen plaatsen om te kopiëren of te scannen. Dit levert een uitstekende scankwaliteit op, met name bij afbeeldingen in kleur of in grijstinten.
  1. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : Scannerklep openen
  2. Leg het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat. Lijn het origineel uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Origineel plaatsen met de bedrukte kant omlaag
  3. Sluit de klep van de scanner.
      opmerking:
    • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
    • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
    • Als u een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
      let op:
    • Let erop dat de scannerglasplaat niet breekt. Dit kan letsel veroorzaken.
    • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. De klep kan op uw handen vallen en letsel veroorzaken.
    • Kijk niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.
In de documentinvoer (alleen CLX-3185FN, CLX-3185FW)
In de documentinvoer kan maximaal 15 vel papier (75 g/m2, 20 lb. bond) worden geplaatst voor één taak.
  1. Voordat u de originelen plaatst, buigt of bladert u de rand van de stapel papier om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Papier buigen of bladeren
  2. Leg het origineel met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoer. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met de papiermarkering in de invoerlade.
    Afbeelding : Origineel plaatsen
  3. Stel de papiergeleiders van de documentinvoer in op de breedte van het papier.
    Afbeelding : Breedtegeleiders afstellen
      opmerking:
    Stof op de glasplaat kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.