Samsung SCX-6122, SCX-6322 Laser MFP - Papierstoringen van originele documenten verhelpen

In de volgende procedure wordt beschreven hoe u papierstoringen van originele documenten kunt verhelpen.
Wanneer een origineel document vastloopt terwijl het door de automatische documentinvoer wordt gevoerd, wordt [Document Jam] ([Document vastgelopen]) op het display weergegeven.

Vastgelopen documenten verhelpen

1. Verwijder alle overige pagina's uit de automatische documentinvoer.
  2. Open de ADF-klep.
    Afbeelding : ADF-klep, open
  3. Trek het vastgelopen papier voorzichtig uit de automatische documentinvoer.
    Afbeelding : Papier, verwijderen
    opmerking:
    Als er zich geen papier in dit gebied bevindt, raadpleeg dan het gedeelte Roller Misfeed (Verkeerde invoer bij rol).
  4. Sluit de ADF-klep. Plaats vervolgens de verwijderde pagina's terug in de automatische documentinvoer.
    opmerking:
    Gebruik de scannerglasplaat voor dikke, dunne of gemengde originelen om documentstoringen te voorkomen.

Verkeerde invoer bij uitvoer

1. Verwijder de resterende documenten uit de automatische documentinvoer.
  2. Open de documenteninvoerlade naar boven en trek het document voorzichtig uit de DADF. Omdat de printer met de automatische documentinvoer een vaste documenteninvoerlade heeft, moet u het verkeerd ingevoerde document onder de invoerlade voor het document doortrekken.
    Afbeelding : Papier, verwijderen
  3. Sluit de documentinvoerlade. Plaats vervolgens de documenten terug in de DADF.

Verkeerde invoer bij rol

1. Open de klep van de scanner.
  2. Pak het verkeerd ingevoerde papier vast en verwijder het uit het gebied van de papierinvoer door er voorzichtig met beide handen aan te trekken.
      Afbeelding : Papier, verwijderen
    1. Klep van scanner
  3. Sluit de klep van de scanner. Plaats vervolgens de verwijderde pagina's terug in de automatische documentinvoer.