Samsung SCX-6122, SCX-6322 Laser MFP - Papierstoringen verhelpen

In de volgende procedures wordt beschreven hoe u papierstoringen kunt verhelpen.
Wanneer er een papierstoring optreedt, wordt er een waarschuwingsbericht op het display weergegeven. Raadpleeg de volgende tabel om de papierstoring op te zoeken en het vastgelopen papier te verwijderen.
Bericht
Locatie van papierstoring
[Paper Jam 0] Open/Close Door ([Papierstoring 0] Open/sluit de klep)
In het papierinvoergebied (lade 1, optionele lade 2 of MP-lade).
[Paper Jam 1] Open/Close Door ([Papierstoring 0] Open/sluit de klep)
In het fusergebied of rond de tonercartridge.
[Paper Jam 2] Check Inside ([Papierstoring 2] Controleer de binnenkant)
In het papieruitvoergebied.
Klep voor dubbelzijdig papier openen/sluiten
In de duplexeenheid.
  let op:
Trek het vastgelopen papier er langzaam en voorzichtig uit om te voorkomen dat het papier scheurt. Volg de instructies in de volgende secties om de papierstoring te verhelpen.