Samsung SCX-4829 Laser MFP - Papierstoringen verhelpen

De volgende procedures laten zien hoe u papierstoringen kunt verhelpen.
Wanneer er een papierstoring optreedt, verschijnt het waarschuwingsbericht op het display. Raadpleeg de volgende tabel om de papierstoring te zoeken en te verhelpen.
Bericht
Locatie van de storing
Paper Jam 0 Open/Close Door (Papierstoring 0 - Klep openen/sluiten)
In het papierinvoergebied of in de printer.
Paper Jam 1 Open/Close Door (Papierstoring 1 - Klep openen/sluiten)
In de printer.
Paper Jam 2 Check Inside (Papierstoring 2 - Controleer de binnenkant)
In de printer of in het fusergebied.
Duplex Jam 0 Check Inside (Duplexstoring 0 - Controleer de binnenkant)
In de printer.
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Duplexstoring 1 - Klep openen/sluiten)
In het papierinvoergebied of in de printer.
opmerking:
Sommige berichten worden mogelijk niet weergegeven op het display, afhankelijk van de opties of modellen.
  let op:
Om te voorkomen dat het papier scheurt, trekt u het vastgelopen papier voorzichtig en langzaam naar buiten. Volg de instructies in de volgende gedeelten om de papierstoring te verhelpen.