• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress SL-M3375, SL-M3875, SL-M4075 multifunctionele laserprinters - De belichtingseenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt.
  let op:
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de verpakking van de belichtingseenheid te openen. Dit kan krassen op het oppervlak van de belichtingseenheid veroorzaken.
  • Raak het groene gedeelte van de belichtingseenheid niet aan. Gebruik de hendel op de belichtingseenheid om te voorkomen dat u dit gebied aanraakt.
  • Om beschadiging te voorkomen, stelt u de belichtingseenheid niet langer dan enkele minuten bloot aan licht. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Voordat u de voorklep sluit, controleert u of alle tonercartridges correct zijn geplaatst.

De belichtingseenheid vervangen

Voer deze stappen uit om de belichtingseenheid te vervangen.
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorbeeld van het openen van de voorklep
  2. Pak de hendel van de tonercartridge vast verwijder de cartridge uit de printer.
    Afbeelding : Voorbeeld van het verwijderen van de tonercartridge
  3. Pak de hendel van de oude belichtingseenheid vast verwijder de eenheid uit de printer.
    Afbeelding : Voorbeeld van het verwijderen van de oude belichtingseenheid
  4. Haal de nieuwe belichtingseenheid uit de doos.
    Afbeelding : De nieuwe belichtingseenheid uit de doos halen
  5. Verwijder voorzichtig alle beschermende verpakkingsmaterialen van de nieuwe belichtingseenheid.
    Afbeelding : Voorbeeld van het verwijderen van de recyclebare verpakking
    opmerking:
    Recycle alle verpakkingsmaterialen.
  6. Plaats de nieuwe belichtingseenheid in de printer.
    Afbeelding : Voorbeeld van het plaatsen van de nieuwe belichtingseenheid
  7. Als de nieuwe belichtingseenheid op plaats zit, plaatst u de tonercartridge terug.
    Afbeelding : Voorbeeld van het terugplaatsen van de tonercartridge
  8. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Voorbeeld van het sluiten van de voorklep