• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - Papierstoringen verhelpen

Dit document is van toepassing op Samsung SCX-465xN, 4321NS, 4621NS, 465xF, 4521FX, 4521HS, 465xFN, 465xHN, 4521NS, 4821HN printers.
In dit document wordt beschreven hoe u een storing met een origineel document in de printer verhelpt. Wanneer een origineel document vastloopt terwijl het door de documentinvoer wordt gevoerd, wordt een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
opmerking:
Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document voorzichtig en langzaam.
Om documentstoringen te voorkomen, gebruikt u voor dikke of dunne originelen of originelen met verschillende papiersoorten de scannerglasplaat.

Papierstoringen verhelpen

Papierstoringen kunnen zich in verschillende delen van de printer voordoen. Ga naar de relevante sectie om de papierstoring te verhelpen.
opmerking:
Als u wilt doorgaan met afdrukken nadat u een papierstoring hebt verholpen, opent en sluit u de toegangsklep.