• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-kleurenlaser-MFP CLX-3170, CLX 3175 - Papierstoringen verhelpen

Dit document toont hoe u een papierstoring in de printer verhelpt. Wanneer er een papierstoring optreedt, verschijnt er een waarschuwingsbericht op het scherm.
Raadpleeg de onderstaande tabel om de papierstoring te zoeken en te verhelpen.
Bericht
Plaats van storing
Ga naar:
Paper Jam 0 (Papierstoring 0)
Open/Close Door (Open/sluit klep)
In het papierinvoergebied en binnen in de printer
Paper Jam 1 (Papierstoring 1)
Open/Close Door (Open/sluit klep)
Binnen in de printer
Paper Jam 2 (Papierstoring 2)
Check Inside (Controleer binnenin)
Binnen in de printer en in het fusergebied
  opmerking:
Sommige berichten verschijnen mogelijk niet in het scherm, afhankelijk van opties of modellen.
In dit document gebruikte illustraties wijken mogelijk af van uw printer, afhankelijk van het printermodel.
  let op:
Om te voorkomen dat u het papier scheurt, trekt u het vastgelopen papier zachtjes en langzaam uit. Volg de instructies in de volgende secties om de storing te verhelpen.