Samsung-printers - Installeren/verwijderen voor universele printerdrivers

In dit document wordt uitgelegd hoe u printerdrivers voor Samsung-printers kunt installeren en verwijderen. De volgende informatie beschrijft de drie typen universele printerdrivers van Samsung, afhankelijk van het PDL-type:
  let op:
De schermafbeeldingen kunnen afwijken afhankelijk van het model en de omgeving, inclusief het besturingssysteem.
Installeren en verwijderen (CD-/webinstallatieprogramma)
Voer de volgende stappen uit om te installeren en te verwijderen met het CD-/webinstallatieprogramma:
Installeren en verwijderen (printer toevoegen)
De volgende secties bevatten informatie over het installeren en verwijderen met Add print (Printer toevoegen):