• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Smart UX: Apps en widgets

Printing App Center openen (alleen ITDM)
Alle andere toepassingen kunnen vanaf HP ondersteuning worden gedownload. Printing App Center is een website met alle beschikbare toepassingen en widgets voor Smart UX Center. Gebruikers moeten een account registreren of hun bestaande account gebruiken om toepassingen te downloaden.
Printing App Center kan worden gevonden op http://printingapps.samsung.com. De toepassingen kunnen worden gedownload op de pc van de gebruiker of rechtstreeks naar de HP multifunctionele printer.
Verbinding maken vanaf een pc
  1. Maak verbinding met Printing App Center via een webbrowser op een mobiel apparaat (smartphone/tablet) of een pc.
Verbinding maken vanuit Smart UX Center
  1. Maak verbinding via de app Printing App Center () op een printer met Smart UX Center.
  2. Maak verbinding via een webbrowser op een printer met Smart UX Center.
Vragen en antwoorden over de app en widgets
  1. Raadpleeg Printing App Center > Klantenondersteuning > Veelgestelde vragen.
  2. Verzend vragen via Printing App Center > Klantenondersteuning > Contact met ons opnemen.
Afbeelding : FAQ
Apps en widgets (alleen ITDM) downloaden en installeren
Downloaden en installeren vanaf een pc
  1. Open een browser op de pc.
  2. Maak verbinding met Printing App Center via een webbrowser.
  3. Download een app of widget vanuit Printing App Center:
    1. meld u aan.
    2. Zoek en selecteer de app in de lijst.
    3. Klik op de downloadknop.
  4. Installeer een app of widget in SyncThru Web Server (SWS):
    1. Voer het IP-adres van de MFP in om verbinding te maken met SWS.
    2. Meld u aan als administrator en ga naar Onderhoud > Toepassingsbeheer > Toepassing.
    3. Kies Toevoegen en upload het .apk-bestand naar het apparaat.
  5. De app wordt toegevoegd aan apps (lijst met alle apps).
Downloaden en installeren vanuit Smart UX Center
  1. Meld u aan (met een gebruikersaccount met administratorrechten).
  2. Een app-bestand selecteren om te downloaden:
    1. Als u via de app Printing App Center downloadt, wordt deze automatisch geïnstalleerd.
    2. Als u via een webbrowser downloadt, installeert u een app via de melding.
    3. Gebruikers kunnen hiervoor naar Instellingen > Administratorinstellingen > Toepassingsbeheer > Installeren > Downloaden gaan.
  3. De app wordt toegevoegd aan apps (lijst met alle apps).
Afbeelding : Downloaden en installeren
Hancom Office
Hancom Office 2014 ondersteunt het bewerken van documenten, spreadsheets, presentaties en weergeven van PDF-bestanden.
Afbeelding : Hancom Office
Een document openen
  1. Start [Hancom Office 2014] () vanuit het beginscherm of in Apps.
  2. Selecteer [Opslag] om naar de bestandslocatie van de DOC-, PPTS- of XLS-bestanden te gaan.
  3. Kies het bestand en open het.
  4. Het document op het scherm kan worden bewerkt.
Bewerken en afdrukken
  1. Tik op de knop Bewerken () om te beginnen met bewerken.
  2. Nadat het bewerken is voltooid, tikt u de knop Afdrukken in de Actieoverloop (). Gebruikers kunnen indien nodig verschillende afdrukopties aanpassen.
Voorbeeldscenario 1
Een gebruiker kan een kleine wijziging in een documentsjabloon aanbrengen met de Hancom Office-toepassingen in plaats van een laptop te gebruiken of een andere persoon te vragen een verbetering aan te brengen en het document vervolgens afdrukken of naar de MFP verzenden.
Voorbeeldscenario 2
Een ander praktisch voorbeeld is dat een gebruiker zijn e-mail via de geïntegreerde webbrowser kan openen, een bijgevoegd bestand kan openen, de benodigde wijzigingen kan aanbrengen en de gedownloade bijlage rechtstreeks op de printer kan afdrukken.
Widget Taalkeuze
Taalkeuze is een widget waarmee gebruikers de taal op het scherm van de gebruiker snel en eenvoudig kunnen wijzigen.
De widget aan het beginscherm toevoegen
  1. Voeg allereerst de widget aan het beginscherm toe. Tik op Apps () op het beginscherm.
  2. Raak het widgetpictogram aan en houd vast. Sleep de widget naar een gewenste positie op het scherm en laat vervolgens los.
  3. Widgets kunnen nu worden gevonden in de lijst die in het volgende voorbeeld wordt aangegeven.
    Afbeelding : Taalkeuze
Favoriete talen toevoegen
  1. Druk op het pictogram Instelling () om maximaal vier talen als favorieten toe te voegen.
  2. Druk hierna op Gereed ().
Taal wijzigen
  1. De widget toont de favoriete taal op het beginscherm.
  2. Kies een taal in de widget. De taal wordt eenvoudig en snel gewijzigd.
Voorbeeldscenario
De widget Taalkeuze biedt een eenvoudige en snelle methode om de taal van de printer te wijzigen zonder naar de taalinstellingen in het apparaatmenu te gaan. Dit is een geweldige functie voor internationale bedrijven en bedrijven die in landen met meerdere officiële talen werken.
Smart Service
De toepassing Smart Service biedt snelle koppelingen naar verwante inhoud voor probleemoplossing.
Afbeelding : Hoofdscherm Smart Service
Smart Service gebruiken
  1. Wanneer er een fout optreedt, start u Smart Service.
  2. Er wordt vervolgens een video over de fout aangeboden.
  3. Bekijk de video voor een mogelijke oplossing.
Gegevenssynchronisatie
De toepassing Smart Service vereist dat de video's naar de MFP worden geüpload.
Afbeelding : Gegevenssynchronisatie
  1. Start na de installatie Smart Service () op de MFP. De toepassing wordt gestart maar er is geen video beschikbaar.
  2. Kies voor deze demonstratie de USB-optie in het menu Gegevenssynchronisatie. Gebruikers kunnen een USB-stick of een Samsung-webserver gebruiken.
  3. Kopieer de video's en xml-bestanden met de vaste mapstructuur naar een USB-stick.
  4. Sluit de USB-stick aan en start Smart Service opnieuw. Er wordt een pop-up weergegeven met de vraag of de gebruiker de video's naar de printer wilt kopiëren of deze vanaf de USB-stick wilt weergeven. Gebruikers worden aangeraden de video's naar de printer te kopiëren.
Voorbeeldscenario
Met de toepassing Smart Service kan de tijd voor probleemoplossing beduidend afnemen. Deze app biedt een eenvoudige oplossing voor de gebruiker en een goede manier om te bepalen of een serviceoproep nodig is.
Widget Schermmemo
De widget Schermmemo kan verschillende soorten informatie op het beginscherm weergeven, zoals informatie over de printer, contactgegevens van de verkoper, enz.
Afbeelding : Schermmemo
De widget aan het beginscherm toevoegen
  1. Voeg allereerst de widget aan het beginscherm toe door op Apps () te drukken.
  2. Raak het widgetpictogram aan en houd vast. Sleep de widget naar een gewenste positie op het scherm en laat vervolgens los.
  3. Widgets kunnen nu op het scherm worden gevonden.
Een opmerking maken
  1. De widget Memo is klaar om te worden gebruikt door simpelweg op de widget op het scherm te klikken.
  2. Druk op het pictogram Afbeelding () om indien nodig afbeeldingen vanuit de toepassing Gallery aan de memo toe te voegen.
De opmerking vergrendelen
Druk op het pictogram Vergrendelen () om een pincode aan de gemaakte memo toe te voegen.
Afbeelding : Memo vergrendelen
Voorbeeldscenario
De administrator kan de servicedetails, printernaam of IP-adres aan een memo op het beginscherm toevoegen. Dit kan ook door de printerbeheerders worden gebruikt om gebruikers te informeren dat de printer op een service wacht of dat benodigdheden zijn besteld.
Easy Launcher
Easy Launcher is een aangepaste gebruikersinterface die kan worden ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de klant.
Afbeelding : Easy Launcher
Easy Launcher starten
  1. Start de Launcher op de MFP en voer wijzigingen door, zoals het veranderen van de achtergrondafbeelding.
  2. Als gebruikers op de Startknop drukken, geeft de printer de vraag weer zoals in de volgende afbeelding. Gebruikers de Launcher kiezen of TouchWiz Home op de printer. Gebruikers kunnen ook de instelling opslaan zodat de MFP altijd aan de Launcher gebruikt.
    Afbeelding : Vraag Launcher
De widget Easy Launcher gebruiken
De volgende afbeeldingen zijn widgets die in de Launcher zijn opgenomen. Deze widgets kunnen worden gebruikt zonder dat de Launcher wordt uitgevoerd.
Afbeelding : Widgets van de Launcher
Voorbeeldscenario
Dit scenario is een voorbeeld van het bieden van een aangepaste UI voor klanten met hun eigen merk erin opgenomen met behulp van het nieuwe Smart UX. Het is een geweldige en moeiteloze manier om Smart UX aan te passen wanneer de printer aan een klant wordt getoond. De gebruiker kan via de geïntegreerde browser gedownloade afbeeldingen gebruiken om een geschikte achtergrondafbeelding in te stellen.
Smart Color Manager
Met Smart Color Manager kunnen gebruikers de kleurinstellingen aanpassen en kleurwaarden van een ander apparaat dupliceren.
Afbeelding : Smart Color Manager
Smart Color Manager starten
  1. Start Smart Color Manager () op de MFP. Er is een administratoraanmelding vereist om deze toepassing te gebruiken.
  2. Er zijn drie verschillende hoofdfuncties:
    1. Kleurvoorkeur.
    2. Kleurkalibratie.
    3. Kleurduplicatie.
Kleur dupliceren en aangepast profiel maken
  1. Kies kleurduplicatie en druk op Start.
  2. Hiermee wordt een kleurduplicatiediagram rechtstreeks naar de betreffende printer verzonden.
  3. Plaats de duplicatiediagram volgens de instructies op de glasplaat en kies Volgende.
  4. Een profiel kan worden opgeslagen en toegepast of in de lijst met aangepaste profielen worden opgeslagen.
    Afbeelding : Slimme kleurduplicatie
Voorbeeldscenario
In dit scenario heeft de klant aangegeven dat het een vereiste is voor het aanschaffen van een printer dat de rapportagegrafieken er exact hetzelfde uit moeten zien. Met Smart Color Manager kan de vertegenwoordiger of het pre-salesteam een nieuw kleurprofiel maken dat overeenkomt met de vereisten van de klant en in diens aanwezigheid de uitbreidbaarheid aantonen die Smart UX met Android kan bieden.