• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Printing App Center: Apps en widgets

Printing App Center openen (alleen ITDM)

Alle andere toepassingen kunnen vanaf HP ondersteuning worden gedownload. Printing App Center is een website met alle beschikbare toepassingen en widgets voor Smart UX Center. Gebruikers moeten een account registreren of hun bestaande account gebruiken om toepassingen te downloaden.
Printing App Center kunt u vinden op printingapps.samsung.com. De toepassingen kunnen worden gedownload op de pc van de gebruiker of rechtstreeks naar de HP multifunctionele printer.

Verbinding maken vanaf een pc

1. Maak verbinding met Printing App Center via een webbrowser op een mobiel apparaat (smartphone/tablet) of een pc.

Verbinding maken vanuit Smart UX Center

1. Maak via de app Printing App Center op een printer verbinding met Smart UX Center.
    Logo Printing App Center
  2. Maak verbinding via een webbrowser op een printer met Smart UX Center.

Vragen en antwoorden over de app en widgets

1. Raadpleeg Printing App Center > Klantenondersteuning > Veelgestelde vragen.
  2. Verzend vragen via Printing App Center > Klantenondersteuning > Contact met ons opnemen.
FAQ

Apps en widgets (alleen ITDM) downloaden en installeren

Downloaden en installeren vanaf een pc

1. Open een browser op de pc.
  2. Maak verbinding met Printing App Center via een webbrowser.
  3. Download een app of widget vanuit Printing App Center:
    1. meld u aan.
    2. Zoek en selecteer de app in de lijst.
    3. Klik op Downloaden.
  4. Installeer een app of widget in SyncThru Web Server (SWS):
    1. Voer het IP-adres van de MFP in om verbinding te maken met SWS.
    2. Meld u aan als administrator en ga naar Onderhoud > Toepassingsbeheer > Toepassing.
    3. Klik op Toevoegen en upload het .apk-bestand naar het apparaat.
    De app wordt toegevoegd aan apps (lijst met alle apps).

Downloaden en installeren vanuit Smart UX Center

1. Meld u aan (met een gebruikersaccount met administratorrechten).
  2. Een app-bestand selecteren om te downloaden:
    1. Als u via de app Printing App Center downloadt, wordt deze automatisch geïnstalleerd.
    2. Als u via een webbrowser downloadt, installeert u een app via de melding.
    3. Gebruikers kunnen hiervoor naar Instellingen > Administratorinstellingen > Toepassingsbeheer > Installeren > Downloaden gaan.
      De app wordt toegevoegd aan apps (lijst met alle apps).

Ingebouwde apps en widgets

Verschillende nuttige apps en widgets zijn ingebouwd en beschikbaar om direct te gebruiken. Deze nuttige apps en widgets zijn bedoeld voor gebruikers en administrators om de productiviteit te verbeteren en gebruikersinterface aan te passen aan hun behoeften/werkomgeving.
Apps
Kopiëren: Hiermee kunt u een document kopiëren.
Browser: Eenvoudige Android-webbrowser.
Scannen en verzenden: Hiermee kunt u een document scannen en naar meerdere bestemmingen verzenden, zoals fax.
Webafdruk: Hiermee kunt u browsen op het web en afdrukken:
Box: Documentbeheer. Hiermee kunt u documenten opslaan, verzenden en afdrukken.
Help: Biedt informatie over de menu's en functies die beschikbaar zijn op de printer.
Mijn pagina: Hiermee kunt u persoonlijke instellingen en gegevens eenvoudig beheren.
Snelkopie: Hiermee kunt u veelvoorkomende kopieeropties snel instellen zonder een submenu of ander tabblad te hoeven openen.
Adresboek: Hiermee kunt u vaak gebruikte adressen openen en op de printer opslaan.
ID-kopie: Deze functie is nuttig voor het kopiëren van een klein item, zoals een visitekaartje.
Taakstatus: Toont de huidige afdruktaken, voltooide taken, veilig afdrukken, veilig faxen en actief bericht.
Printing App Center: Gemakkelijk toegang tot Printing App Center.
Teller: Hiermee kunnen gebruikers controleren hoeveel pagina's/taken er zijn afgedrukt, gekopieerd, gescand en gefaxt.
Galerij: Eenvoudige Android-afbeeldingsviewer.
Instellingen: Biedt alle instellingenmenu's om de printer te gebruiken.
Widgets
Widget Kopiëren: Hiermee kunt u met één tik op het beginscherm kopiëren.
Widget Scannen: Hiermee kunt u met één tik op het beginscherm scannen.
Widget Faxen: Faxwidget zodat u rechtstreeks vanaf het beginscherm kunt faxen.
Widget Lade-informatie: Toont informatie over de lade.
Widget Gebruiksteller: Toont de gebruiksteller voor de printer.
Widget Mijn programma: Toont functies die ingewikkeld in gebruik zijn.

Kopiëren

Deze app is voor het kopiëren van documenten en configureren van kopieerinstellingen.

Voorbeeld weergeven en bewerken op de printer

Hiermee kunt u fouten voorkomen en tijd en geld besparen.
  1. Voorbeeld
  2. Eenvoudige bewerking
  3. Virtuele vaste toets
Virtuele vaste toetsen bevinden zich aan de rechterkant van het scherm. Als een app voor het eerst wordt gestart, worden de virtuele vaste toetsen weergegeven. Als u op de knoppen weergeven/verbergen (<, >) tikt, worden de virtuele vaste toetsen verborgen of weergegeven.

Scannen en verzenden

Hiermee kunt u documenten en gescande afbeeldingen naar e-mailadressen, faxapparaten, FTP-servers, pc's, SMB's, USB-sticks en de vaste schijf van de printer verzenden.
  1. Voorbeeld
  2. Tot 50 bestemmingen
Scan en verzend in één keer een e-mail om tijd te besparen.
  1. Multitasken
  2. Scan
  3. Scannen naar USB
  4. Opslaan in Box
  5. E-mail verzenden

Box (veelzijdig documentbeheer)

• Opslaan
  • Verzenden
  • Afdrukken
  • Direct en handig documentbeheer
  • Toegangsbeheer voor privé-Box
  • Beveiligd elektronisch documentbeheer
  • Toegang op afstand via mobiele telefoon
    opmerking:
    Vereist toepassingen van derden zoals Astro of ES file manager.
  • Toegang op afstand via pc
  1. Faxen (ontvangen, verzenden, mislukt)
  2. Afdrukken (opgeslagen taak, kopieertaak)
  3. Scan
  4. Downloaden (vanuit webbrowser)
  5. Verzenden
  6. Afdrukken
  7. Privé-Box
  8. Openbare Box
  9. Voorbeeld

Adresboek

Met de app Adresboek kunnen gebruikers vaak gebruikte adressen op de printer bekijken en opslaan.
  1. Snelkiesnummer (e-mail, fax, SMB en FTP-adres zijn beschikbaar)
Gebruikers kunnen hun algemene adresboek (Google-adresboek) gebruiken. Deze kunt u vinden in de app Scannen en verzenden onder Actieoverloop > Adresboekinstellingen.
  1. Google-adresboek

Webafdrukken

Met de app voor webbrowsen en afdrukken kunnen gebruikers kaarten of vouchers zonder pc afdrukken. Toegang tot e-mailaccounts en afdrukken van bijlagen.

App Counter

De app Counter biedt gebruikers een overzicht van het printergebruik en de gebruiksteller van de gebruiker. Met de app Counter kunt u eenvoudig de gebruiksteller weergeven voor een specifieke periode met behulp van extra opties.
  • Totaal gebruik: Gebruiksteller per type afdruktaak, zoals afdrukken, kopiëren, faxen, rapporten en totaal.
  • Gebruik grote pagina's: Geeft de gebruiksteller weer voor het afdrukken van grote pagina's, zoals A3, Ledger enz.
  • Gebruik verzenden: Geeft de teller weer voor verzenden, e-mail, SMB, FTP enz.
  • Gebruik fax verzenden (PSTN): Geeft de gebruiksteller voor het verzenden van faxen weer.
  1. Periode-instelling

Mijn pagina

De app Mijn pagina biedt een eenvoudige manier voor gebruikers om hun profielgegevens en -instellingen te wijzigen. Bovendien geeft de app Mijn pagina informatie over het gebruik en de quota voor de gebruiker.
  1. Wachtwoord wijzigen
  2. Instelling +Me
  3. Informatie over gebruik en quota
Een gemachtigde gebruiker kan configuratiegegevens aanpassen en opslaan, zodat deze gebruiker die configuratie de volgende keer op de printer kan gebruiken.

Taakstatus

De app Taakstatus geeft een lijst weer met huidige taken, wachtrijtaken en voltooide taken.
  • Belangrijkste functies:
    • De volgorde van taken wijzigen.
    • Taken vasthouden en vrijgeven.
    • Taken verwijderen.
    • Veilig afdrukken: Toont een lijst met veilige afdruktaken.
    • Veilig faxen: Toont een lijst met veilige faxtaken.
    • Actief bericht: Geeft foutgegevens weer.

ID-kopie en snelkopie

ID-kopie

Hiermee drukt u een zijde van het origineel af op het bovenste helft van het papier en de andere zijde op de onderste helft van het papier. Deze app voorziet in bepaalde behoeften van B2B-klanten.
  1. Aanpassing van kopieerpositie (eenvoudig, vooraf gedefinieerd, handmatig)

Snelkopie

Gebruikers kunnen veelvoorkomende opties voor het kopiëren in één oogopslag instellen.

Printing App Center

De app Printing App Center wordt gebruikt om apps en widgets te downloaden en installeren.

Help

De app Help biedt informatie over de menu's en functies die beschikbaar zijn op de printer. Gebruik het deelvenster aan de linkerzijde van het scherm om door de app Help te navigeren. Gebruikers kunnen ook via de koppen onder elke sectie door de Help-onderwerpen bladeren.

Galerij

Met Galerij kunnen gebruikers foto's en video's bekijken die op de MFP zijn opgeslagen. Dit hulpprogramma kan worden gebruikt om de handleidingsvideo's van de printer te bekijken of een geschikte afbeelding als achtergrond voor het beginscherm te selecteren.

Bijlage Smart UX: Apps en widgets uit het Printing App Center

Lijst met apps en widgets

Raadpleeg Printing App Center voor meer details over de apps en widgets. Apps in het Printing App Center kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd.
Pictogram
Naam van app
Omschrijving
Ontwikkeling
Geavanceerde viewer
Geeft een voorbeeld van JPEG, PNG, XPS, PDF en PCL6 PRN en drukt deze af.
Samsung (in-house)
Biscom-fax
Faxen verzenden en ontvangen van Samsung SmartUX MFP's.
Biscom (ISV)
Biscom Secure File Transfer (SFT)
Wis beveiligd met iedereen berichten en bestanden uit, net zo eenvoudig als het verzenden van een e-mail.
Biscom (ISV)
Biscom Viewer
PDF en TIFF File Viewer gebruikt als zelfstandige app of in combinatie met Biscom's Mobile Fax-product.
Biscom (ISV)
ConnectElit
Oplossing voor automatisch indexeren en zoeken van documenten, uniek op de markt.
ELITE-SA (ISV)
Copy Builder
Maakt en past een workflow aan met verschillende kopieeropties in één keer.
Samsung (in-house)
Dynamische workflow
Laat u efficiënter werken door meerdere apps of functies te integreren.
Samsung (in-house)
Easy Launcher
Biedt een klantspecifieke interface met eenvoudige kopieer-, scan- en faxfuncties.
Samsung (in-house)
Easy2Share
Download, bekijk en print pdf-flyers, afbeeldingen en video's.
Samsung (in-house)
Expert flyer
Ontvang, bekijk en print marketingflyers.
Leorsini IT (ISV)
Hancom Office 2014
Office Document Editor, MS Office met HWP weergeven, bewerken, afdrukken.
Hancom (ISV)
Hancom Office HWP 2014
Bekijk en bewerk .hwp-documenten.
Hancom (ISV)
Hancom Office Shared
Bevat lettertypen, sjablonen, woordenboekgegevens en clipart-gegevens.
Hancom (ISV)
ImageDirector Connect
Geïntegreerd met de ImageDirector Content Server om documenten vast te leggen.
Milner (ISV)
MFP Support - RemoteCall
Hiermee kunnen servicetechnici verbinding maken met uw apparaat zonder dat zij zich op de locatie bevinden. Vermindert servicekosten reistijd!
RSUPPORT (ISV)
Nuance Unified Client voor SmartUX
Unified App voor Equitrac printen en AutoStore® vastleggen.
Nuance (ISV)
odoo-projecten
Maakt verbinding met odoo DNS-backend en zorgt voor de mogelijkheid om te bladeren in projectdocumentatie en deze af te drukken.
Mouseclick Technologies SARL (ISV)
Printing App Center
Maakt direct verbinding met Samsung Printing App Center.
Samsung (in-house)
QUICKSTORE
Scannen en hernoem documenten vanaf het MFP-aanraakpaneel.
ISSENDIS (ISV)
Externe fax
Deel een enkele faxlijn met meerdere apparaten die niet zijn uitgerust met faxopties of -apparaten.
Samsung (in-house)
RemoteView voor Android Agent
Hiermee kunnen IT-managers in real time op afstand apparaten openen en beheren op hun pc of mobiele apparaat.
RSUPPORT (ISV)
Samsung Cloud Agent
Samsung Cloud Print/Scannen naar Samsung Cloud
Samsung (in-house)
Samsung Mobile Print
Afdrukken of verzenden van faxdocumenten, e-mails, e-mailbijlagen en webpagina's.
Samsung (in-house)
Scan Builder
Pas enkele workflows aan met scanopties voor verschillende typen documenten.
Samsung (in-house)
Scanshare
Integreer uw papieren workflows, binnenkomende e-mails en faxen op uw documentbeheersystemen.
Scanshare Applications B.V. (ISV)
Send Anywhere voor Printer
Hiermee deelt u eenvoudig gegevens tussen de MFP en andere apparaten.
Estmob (ISV)
SendStation
Online frankeeroplossing voor het verzenden van brieven en pakketten met USPS, UPS, FedEx.
Pitney Bowes (ISV)
Smart Color Manager
Hiermee past u de kleurentabel aan en maakt u een kleurprofiel.
Samsung (in-house)
Smart Printing Kiosk
Bouw een vooraf betaalde printkiosk zonder gebruik te maken van een kostbaar FDI-apparaat.
Samsung (in-house)
Smart Scan
Professionele scanoplossingen met geautomatiseerde beeldcorrecties.
Samsung (in-house)
Smart Security Manager
Stel eenvoudig met een klik een gewenste beveiligingsprofiel in.
Samsung (in-house)
Smart Service
Toont een fout/waarschuwing. Koppelingen naar verwante probleemoplossing.
Samsung (in-house)
Smart Update
Automatisch downloaden van de nieuwste firmware op apparaten verlost IT-managers van tijdrovend handmatig werk.
Samsung (in-house)
Smart UX Services
Invoegtoepassing om Smart UX SDK-functionaliteit te bieden voor de ontwikkeling van een app.
Samsung (in-house)
SyncThru Web Viewer
Biedt toegang tot apparaatbeheerfuncties zonder pc of netwerk.
Samsung (in-house)
Ubiquitech Pull Print
Pull Print-client die werkt met de Ubiquitech Pull Print-server.
Ubiquitech (ISV)

SyncThru Web Viewer

Gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot de administratorfunctie.
  • Zelfstandige SyncThru Web Service: Geeft toegang tot alle administratorfuncties zonder een pc of netwerk
    .
  • Toegang tot SyncThru Web Service met één klik: IP-adres en de webbrowser zijn niet nodig.
  • Voor
    • Netwerk is vereist.
    • Het IP-adres moet worden onthouden.
    • Verbonden pc is vereist.
      Voor
  • Nadat
    • Geen netwerk vereist.
    • Alle administratorfuncties zijn beschikbaar.
      Nadat

Send Anywhere

Eenvoudig gegevens delen tussen de MFP en andere apparaten.
  • Platformonafhankelijk: Biedt toegang tot pc en mobiele apparaten zoals Android, iOS, Linux, Windows en Mac OS.
  • Verbeterde beveiliging: Gebruikt OTP (one time password) en verwijdert automatisch gegevens binnen 24 uur.
  • Geen id/wachtwoord vereist: Lidmaatschap gratis en geen aanmelding vereist.
  • Waarom Send Anywhere: De meeste e-mailsystemen beperken bestandsgrootten tot 10 MB, maar Send Anywhere heeft geen beperking.
Scenario voor bestanden delen:
  • Zoals het is
    Gebruik USB, gedeelde map of e-mail om te delen.
    1. Gebruik USB, gedeelde map of e-mail om te delen.
  • Onlangs toegevoegd
    Verzend het bestand via app > Genereer OTP > Voer OTP in op de bestemming.
    1. Verzend het bestand via app > Genereer OTP > Voer OTP in op de bestemming.

Hancom Office 2014

Hancom Office 2014 vergroot de uitbreidbaarheid dankzij de veelzijdigheid.

Workflow

Bewerk documenten op de printer en druk ze af.
  • Gebruikers kunnen hun op de printer opgeslagen Word-sjabloon openen en eenvoudig de vereiste informatie zoals datums of contactgegevens wijzigen.
  • Gebruikers kunnen het bewerkte document direct afdrukken.
  • Hancom Office 2014 is beschikbaar in de Printing App Center.

Voordeel

• Gebruikers kunnen hun MS Office-documenten openen, afdrukken of bewerken op de printer.
  • Door deze mogelijkheid is de MFP een onafhankelijke documenthub.
  • Hiermee kunnen gebruikers direct wijzigingen of correcties aanbrengen in opgeslagen documenten zonder een pc.

Een document openen

1. Start [Hancom Office 2014 vanuit het beginscherm of in apps.
  2. Selecteer Opslag om naar de bestandslocatie van de DOC-, PPTS- of XLS-bestanden te gaan.
  3. Kies het bestand en open het.
    Het document op het scherm kan worden bewerkt.

Bewerken en afdrukken

1. Tik op de knop Bewerken om te beginnen met bewerken.
  2. Nadat het bewerken is voltooid, tikt u de knop Afdrukken in de Actieoverloop.
    Gebruikers kunnen indien nodig verschillende afdrukopties aanpassen.

Voorbeeldscenario 1

Een gebruiker kan een kleine wijziging in een documentsjabloon aanbrengen met de Hancom Office-toepassingen in plaats van een laptop te gebruiken of een andere persoon te vragen een verbetering aan te brengen en het document vervolgens afdrukken of naar de MFP verzenden.

Voorbeeldscenario 2

Een ander praktisch voorbeeld is dat een gebruiker zijn e-mail via de geïntegreerde webbrowser kan openen, een bijgevoegd bestand kan openen, de benodigde wijzigingen kan aanbrengen en de gedownloade bijlage rechtstreeks op de printer kan afdrukken.

Widget Taalkeuze

Taalkeuze is een widget waarmee gebruikers de taal op het scherm van de gebruiker snel en eenvoudig kunnen wijzigen.

De widget aan het beginscherm toevoegen

1. Voeg allereerst de widget aan het beginscherm toe. Tik op Apps op het beginscherm.
  2. Raak het widgetpictogram aan en houd vast. Sleep de widget naar een gewenste positie op het scherm en laat vervolgens los.
    Widgets kunnen nu worden gevonden in de lijst die in het volgende voorbeeld wordt aangegeven.

Favoriete talen toevoegen

1. Druk op het pictogram Instelling om maximaal vier talen als favorieten toe te voegen.
  2. Druk hierna op Gereed.

Taal wijzigen

1. De widget toont de favoriete taal op het beginscherm.
  2. Kies een taal in de widget. De taal wordt eenvoudig en snel gewijzigd.

Voorbeeldscenario

De widget Taalkeuze biedt een eenvoudige en snelle methode om de taal van de printer te wijzigen zonder naar de taalinstellingen in het apparaatmenu te gaan. Dit is een geweldige functie voor internationale bedrijven en bedrijven die in landen met meerdere officiële talen werken.

Workbook Composer

Detecteert en exporteert automatisch rood gemarkeerde gebieden (ondersteunt meerdere gebieden) en combineert ze samen in één document met geselecteerde delen. Tik- en sleepselectie is mogelijk.

Workflow

Meerdere delen bijsnijden en één document maken om af te drukken, op te slaan of te delen.
  1. Selecteer gebied (rood) > Scan > Converteer document
  • Rode markering kan ook worden gebruikt om de bij te snijden selecties te markeren.
  • Workbook Composer kunt u via de Printing App Center downloaden.

Voordeel

• Snij eenvoudig verschillende onderdelen bij, zoals in een tijdschrift.
  • Bespaar tijd en moeite door deze taken uit te voeren zonder een pc. Indien nodig kunt bewerkingen alsnog op een pc uitvoeren.
  • Geweldige toegevoegde waarde voor de onderwijssector.

Smart Service

De app Smart Service verbetert servicekwaliteit en snelheid.

Workflow

Los problemen met printers eenvoudig op.
  1. Wanneer er een fout optreedt, start u Smart Service.
  2. Video's die te maken met de fout worden beschikbaar gesteld.
  3. Bekijk de video voor een mogelijke oplossing.
  • De app Smart Service vereist dat de video's naar de MFP worden geüpload.
  • Smart Service is beschikbaar in de Printing App Center.

Voordeel

• Onsite ondersteuning: Verminder de tijd die nodig is voor een onderhoudstechnicus om problemen op te lossen.
  • Biedt eindgebruikers de mogelijkheid om te bepalen of een oproep voor onderhoud nodig is of dat het probleem kan worden opgelost door het volgen van de voorgestelde oplossing in de video's.

Smart Service gebruiken

1. Wanneer er een fout optreedt, start u Smart Service.
  2. Er wordt vervolgens een video over de fout aangeboden.
  3. Bekijk de video voor een mogelijke oplossing.

Gegevenssynchronisatie

De toepassing Smart Service vereist dat de video's naar de MFP worden geüpload.
  1. Start na de installatie Smart Service op de MFP. De toepassing wordt gestart maar er is geen video beschikbaar.
  2. Kies voor deze demonstratie de USB-optie in het menu Gegevenssynchronisatie. Gebruikers kunnen een USB-stick of een Samsung-webserver gebruiken.
  3. Kopieer de video's en xml-bestanden met de vaste mapstructuur naar een USB-stick.
  4. Sluit de USB-stick aan en start Smart Service opnieuw. Er wordt een pop-up weergegeven met de vraag of de gebruiker de video's naar de printer wilt kopiëren of deze vanaf de USB-stick wilt weergeven. Gebruikers worden aangeraden de video's naar de printer te kopiëren.

Voorbeeldscenario

Met de toepassing Smart Service kan de tijd voor probleemoplossing beduidend afnemen. Deze app biedt een eenvoudige oplossing voor de gebruiker en een goede manier om te bepalen of een serviceoproep nodig is.

Samsung Mobile Print (voor Smart UX)

Optimaliseer de printerbronnen, bijvoorbeeld door de faxfunctie met de app Mobile Print te gebruiken.

Workflow

Verzend een fax vanaf een MFP via Mobile Print.
  1. Geen faxoptie
  2. Fax verzenden
  3. Faxoptie geïnstalleerd
  • Gebruikers kunnen profiteren van de faxoptie die extern op een andere MFP is geïnstalleerd met behulp van de app Mobile Print.
  • De app Mobile Print is beschikbaar in de Printing App Center.

Voordeel

• Biedt extra functies voor de gebruikers:
    • Verzend faxen vanaf de dichtstbijzijnde MFP zonder dat de faxoptie is geïnstalleerd via peer-MFP's waarop de faxoptie wel is geïnstalleerd.
    • Deel opgeslagen documenten door ze rechtstreeks bij een collega op een andere MFP (push printing) af te laten drukken.

Smart Color Manager

Met Smart Color Manager kunnen gebruikers de kleurinstellingen aanpassen en kleurwaarden van een ander apparaat dupliceren.

Smart Color Manager starten

Start Smart Color Manager op de MFP. Er is een administratoraanmelding vereist om deze toepassing te gebruiken.
Er zijn drie verschillende hoofdfuncties:
  • Kleurvoorkeur.
  • Kleurkalibratie.
  • Kleurduplicatie.

Kleur dupliceren en aangepast profiel maken

1. Kies kleurduplicatie en druk op Start.
  2. Hiermee wordt een kleurduplicatiediagram rechtstreeks naar de betreffende printer verzonden.
  3. Plaats de duplicatiediagram volgens de instructies op de glasplaat en kies Volgende.
  4. Een profiel kan worden opgeslagen en toegepast of in de lijst met aangepaste profielen worden opgeslagen.

Voorbeeldscenario

In dit scenario heeft de klant aangegeven dat het een vereiste is voor het aanschaffen van een printer dat de rapportagegrafieken er exact hetzelfde uit moeten zien. Met Smart Color Manager kan de vertegenwoordiger of het pre-salesteam een nieuw kleurprofiel maken dat overeenkomt met de vereisten van de klant en in diens aanwezigheid de uitbreidbaarheid aantonen die Smart UX met Android kan bieden.

Widget Tonerstatus

Status van de toner en het replicatie-unit zijn zichtbaar op het beeldscherm van de MFP om benodigdheden eenvoudiger te beheren. De widget toont de status van alle benodigdheden of beperkt de weergave van de status tot alleen de toner.

Widget Schermmemo

• Met de widget Schermmemo kunnen gebruikers informatie zoals het IP-adres van het apparaat of ondersteuningsdetails weergeven. De widget kan ook worden gebruikt om gebruikers te informeren dat er nieuwe toner is besteld en dat deze op een bepaalde datum wordt geleverd.
  • Maak berichten efficiënter door foto's aan de memo's toe te voegen.
  • Memo's kunnen ook met een pincode worden vergrendeld om te voorkomen dat deze wordt verwijderd of dat iemand met ongeoorloofde toegang de memo bewerkt.

De widget aan het beginscherm toevoegen

1. Voeg allereerst de widget aan het beginscherm toe door op Apps te drukken.
  2. Raak het widgetpictogram aan en houd vast. Sleep de widget naar een gewenste positie op het scherm en laat vervolgens los.
    Widgets kunnen nu op het scherm worden gevonden.

Een opmerking maken

1. De widget Memo is klaar om te worden gebruikt door simpelweg op de widget op het scherm te klikken.
  2. Druk op het pictogram Afbeelding om indien nodig afbeeldingen vanuit de toepassing Gallery aan de memo toe te voegen.

De opmerking vergrendelen

Druk op het pictogram Vergrendelen om een pincode aan de gemaakte memo toe te voegen.

Voorbeeldscenario

De administrator kan de servicedetails, printernaam of IP-adres aan een memo op het beginscherm toevoegen. Dit kan ook door de printerbeheerders worden gebruikt om gebruikers te informeren dat de printer op een service wacht of dat benodigdheden zijn besteld.

Widget Accountstatus

Geef de accountstatus van elke gebruiker op één scherm weer.
  • Wanneer gebruikers zich bij de printer aanmelden, biedt deze widget informatie over het gebruikersaccount.
  • De widget bevat de volgende gegevens:
    • Totaal quotum.
    • Resterende hoeveelheid voor kopiëren, afdrukken en faxen, kleurgebruik en verzonden naar xxx.
  • Accountinformatie is gebaseerd op de instellingsgegevens Standaardboekhouding die in het apparaat zijn geïntegreerd.
    • Koppelen met BCPS (SecuThru Lite of Usage Tracker) wordt ondersteund in de volgende update.
Deze widget biedt het totale quotum en de resterende hoeveelheid voor de aangemelde gebruiker.

Widget Taalkeuze

Met behulp van Taalkeuze kunt u gemakkelijk vanaf het beginscherm de taal wijzigen zonder het instellingenmenu te gebruiken. U kunt eenvoudig wisselen tussen maximaal vier talen.
  • Kies maximaal vier favoriete talen
  • Wijzig de taal met behulp van de widget

Easy Launcher

Easy Launcher is een aangepaste gebruikersinterface die kan worden ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de klant.

Aangepast beginscherm met merkwidgets.

1. Start de Launcher.
  2. Als u de starttoets drukt, kunnen gebruikers kiezen om het nieuwe bureaublad of het eerste TouchWiz-bureaublad te gebruiken.
  3. De Launcher bestaat uit één primaire app en drie widgets (scannen, kopiëren, faxen).
    Widget Scannen
    Widget Faxen

Voordeel

• Biedt een klantspecifieke interface.
  • Eenvoudige widgets om elke eenvoudige kopieer-, scan- of faxopdracht te stroomlijnen.
  • Perfect voorbeeld van de apps die ontwikkeld kunnen worden voor Smart UX om een nieuwe vorm van uitbreiding aan te bieden.

Easy Launcher starten

1. Start de Launcher op de MFP en voer wijzigingen door, zoals het veranderen van de achtergrondafbeelding.
  2. Als gebruikers op de Startknop drukken, geeft de printer de vraag weer zoals in de volgende afbeelding. Gebruikers de Launcher kiezen of TouchWiz Home op de printer. Gebruikers kunnen ook de instelling opslaan zodat de MFP altijd aan de Launcher gebruikt.

De widget Easy Launcher gebruiken

De volgende afbeeldingen zijn widgets die in de Launcher zijn opgenomen. Deze widgets kunnen worden gebruikt zonder dat de Launcher wordt uitgevoerd.

Voorbeeldscenario

Dit scenario is een voorbeeld van het bieden van een aangepaste UI voor klanten met hun eigen merk erin opgenomen met behulp van het nieuwe Smart UX. Het is een geweldige en moeiteloze manier om Smart UX aan te passen wanneer de printer aan een klant wordt getoond. De gebruiker kan via de geïntegreerde browser gedownloade afbeeldingen gebruiken om een geschikte achtergrondafbeelding in te stellen.