• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Softwarefoutcodes in Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt de printerfoutcodes die verband houden met de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose). Voor elke softwarefoutcode bieden we de oorzaak van de fout en een oplossing en ook het antwoord op de vraag of de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) de fout automatisch kan repareren. We bieden ook een koppeling naar een bestand met printerfirmwarefoutcodes.

Foutcodes

Gebruik de tabel om een printersoftwarefoutcode, de oorzaak ervan en een oplossing te zoeken en ook het antwoord op de vraag of de applicatie deze automatisch repareert.
Voor printerfirmwarefoutcodes gaat u naar Error Codes for Printers.xls.
Foutcode (91-XXXX: hostapplicatie)
Probleem
Oplossen
Automatische reparatie?
91-4711
Spooler is gestopt
Start de spooler
Ja
91-4712
De printer is niet ingesteld als standaardprinter
Stelt de printer in als standaardprinter
Nee
91-4713
De printerpoort is offline (netwerkpoort)
Controleert de netwerkprinter en wijzigt de poortconfiguratie indien beschikbaar
("Enable SNMP Status" > Off) ("SNMP-status inschakelen" > Uit)
Nee
91-4714
De printer is offline
Stelt de printer in op online
Nee
91-4715
De verbinding met de printerpoort is verbroken
De printerpoort is "LPT1:" of "File:"
Zoekt printers en maakt verbinding met de printerpoort
Nee
91-4716
In behandeling zijnde taken in de printerwachtrij verwijderen
Verwijdert de in behandeling zijnde taken
Nee
-
Onbekend apparaat
Verwijdert onbekende apparaten in Device Manager (Apparaatbeheer)
Ja
91-4717
Het printerstuurprogramma is niet geïnstalleerd
Downloadt stuurprogrammabestanden van de server en installeert het stuurprogramma (Universal Printer Driver (Universeel printerstuurprogramma))
Nee
-
Testpagina afdrukken
Drukt een testpagina af
Nee
91-4718
Draadloze instelling
Configureert de draadloze instellingen op het apparaat via een wizard
Nee
91-4719
Firmware-update
Controleert op de server op de nieuwste firmware en voert een upgrade naar de nieuwste versie uit
Nee
91-471A
Software-update
Controleert op de server op de nieuwste software en voert een upgrade naar de nieuwste versie uit
Nee
91-471C
Testpagina afdrukken
Drukt een testpagina af
Nee
91-4720
Er is niet-originele toner geïnstalleerd
Beschrijft enkele problemen die worden veroorzaakt door gebruik te maken van niet-originele toner en raadt aan om originele toner te gebruiken. Biedt een koppeling voor het bestellen van toner.
Nee
91-4721
Er zijn hotfixes voor de software beschikbaar
Controleert de hotfixes voor de geïnstalleerde software en installeert ze
Nee
91-4722
Vochtigheidsinstelling is vereist
Stelt de vochtigheidsinstelling voor de opgegeven printer in door gebruik te maken van de waarde die is opgeslagen op de server
Nee
91-4723
None (Geen) is vereist als instelling voor Isolation Mode (Isolatiemodus)
Automatiseert reacties op het probleem met de isolatiemodus van het printerstuurprogramma in het besturingssysteem Microsoft Windows 10 en wijzigt de modus
Ja
91-4724
Fout met verontreinigde toner
Lost fouten met tonerherkenning op die worden veroorzaakt door gebruik te maken van niet-originele toner
Nee
91-4725
R-Support (Ondersteuning op afstand) wordt aangevraagd door een gebruiker
Biedt ondersteuning op afstand door de klantenservice
Nee
91-4726
Tonergeschiedenis
Biedt de tonergeschiedenis (servicecode invoeren is nodig)
Nee
91-4727
Netwerkdiagnose
Voert een diagnose uit van netwerkinstellingen voor printers, bekabelde en draadloze netwerkverbindingen, afdrukken via de cloud, serververbindingen enz.
Nee
91-4728
Faxdiagnose
Voert een diagnose uit van de faxverbinding en meldt communicatiefouten
Nee