• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Software bijwerken via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in het hoofdscherm van de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie Install your software (Uw software installeren) selecteert.
Nieuwe software installeren
U kunt de printersoftware bijwerken door in het hoofdscherm van SPD gebruik te maken van de optie Install your software (Uw software installeren). De applicatie controleert op software-updates en installeert de nieuwste versie.
Afbeelding : Optie Install your software (Uw software installeren)
De bij te werken printer kiezen
Dit scherm geeft de Samsung-printerstuurprogramma's weer die geïnstalleerd zijn op de pc. De applicatie SPD zoekt naar beschikbare software-updates voor de printer die u selecteert.
Afbeelding : De bij te werken printer kiezen
  opmerking:
Als de gewenste printer niet verbonden is, kunt u klikken op The printer that I want isn't listed (De gewenste printer wordt niet weergegeven). Voeg een printer toe.
Te installeren software selecteren
De applicatie SPD geeft de beschikbare software die u kunt installeren weer. SPD controleert op de nieuwste software of het nieuwste stuurprogramma door gebruik te maken van de "Live update registry key" (Registersleutel voor live bijwerken).
  • Als SPD geen verbinding kan maken met de webserver, geeft het een venster met een waarschuwingsbericht weer. Wanneer u in het berichtvenster klikt op de knop OK, gaat SPD terug naar het hoofdscherm.
  • Als er geen updates zijn, geeft SPD een berichtvenster weer. Wanneer u in het berichtvenster klikt op de knop OK, gaat SPD terug naar het hoofdscherm.
Afbeelding : De te installeren software selecteren
Software downloaden en installeren
De applicatie SPD geeft de te downloaden software en de voortgang weer.
Afbeelding : Scherm geeft de voortgang van het downloaden weer
Scherm voor voltooide diagnose
Wanneer de applicatie SPD het downloaden van de nieuwste software voor uw printer voltooit, wordt een scherm Setup Complete (Installatie voltooid) weergegeven.
Afbeelding : Printersoftware-updates zijn voltooid