Samsung-printers - Een diagnose van het printernetwerk uitvoeren via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie Diagnose Printer Network (Diagnose printernetwerk) selecteert.

Een diagnose van het printernetwerk uitvoeren

In het hoofdscherm van SPD selecteert u Advanced options (Geavanceerde opties) als u de applicatie wilt gebruiken om een diagnose van het printernetwerk uit te voeren.
Afbeelding : Advanced options (Geavanceerde opties) selecteren

Advanced options (Geavanceerde opties)

In Advanced options (Geavanceerde opties) selecteert u Diagnose Printer Network (Diagnose printernetwerk).
Afbeelding : Diagnose printer network (Diagnose printernetwerk) selecteren

Een verbonden printer selecteren

Dit scherm geeft de beschikbare printers weer. Kies de printer die u wilt controleren.
Afbeelding : Een printer selecteren
De applicatie begint met het uitvoeren van een diagnose van het printernetwerk.
Afbeelding : Scherm terwijl SPD een diagnose uitvoert van het printernetwerk

Diagnostische resultaten

Na het uitvoeren van een diagnose van het printernetwerk geeft de applicatie de resultaten weer.
Klik op de knop View network configuration (Netwerkconfiguratie weergeven) als u het netwerkconfiguratierapport wilt weergeven.
Afbeelding : Scherm met diagnostische resultaten