• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-printers - Geschiedenis van tonerverbruik weergeven via Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose)

Dit document biedt een inleiding tot het verloop van de stappen die u moet volgen wanneer u in de applicatie Samsung Printer Diagnostics (Samsung Printerdiagnose) (SPD) de optie View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven) selecteert.
View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven)
In het hoofdscherm van SPD selecteert u Advanced options (Geavanceerde opties) als u de applicatie wilt gebruiken om de geschiedenis van het tonerverbruik weer te geven.
Afbeelding : Advanced options (Geavanceerde opties) selecteren
Advanced options (Geavanceerde opties)
In Advanced options (Geavanceerde opties) selecteert u View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven).
Afbeelding : View toner usage history (Geschiedenis van tonerverbruik weergeven) selecteren
Een verbonden printer selecteren
Dit scherm geeft de beschikbare printers weer. Kies de printer die u wilt controleren.
Afbeelding : Een printer selecteren
Geschiedenis van het tonerverbruik
Dit scherm geeft de geschiedenis van het tonerverbruik weer voor de geselecteerde printer. In het dialoogvenster voert u de servicecode in. Kenmerkend voor een servicecode is dat deze "admin@12" bevat. Voorbeelden: dsdaadmin@12sda, admin@12345
Afbeelding : De servicecode invoeren