HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture Workstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-documentscanner - Network Twain Driver (HP Scan) inschakelen

Beschrijving van probleem

Als u met behulp van een Network Twain Driver (HP Scan) verbinding maakt met de HP Digital Sender Flow 8500 fn2 en de HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2, wordt er mogelijk een bericht over een scannercommunicatiefout op de computer weergegeven (zoals hieronder is te zien).
Afbeelding : Scannercommunicatiefout

Oplossing

Om de communicatiefout van de scanner op te lossen, moet u de scaninstellingen van het netwerk in de geïntegreerde webserver (EWS) bijwerken.
Volg de stappen hieronder om deze instellingen bij te werken.
  1. Open een webbrowser op uw computer, typ het IP-adres van de scanner op de adresbalk en druk vervolgens op het computertoetsenbord op Enter.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in het adresveld van een browser
  2. Meld u op de EWS-startpagina aan als beheerder.
  3. Klik in het bovenste EWS-navigatiemenu op het tabblad Netwerken.
  4. Klik in het linkernavigatiedeelvenster op Overige instellingen en schakel de selectievakjes in naast WebScan en Beveiligde WebScan om deze opties in te schakelen.
  5. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan.
  6. Optioneel: Klik in het bovenste navigatiemenu op het tabblad Beveiliging, klik op Algemene beveiliging en schakel vervolgens het selectievakje in naast Externe gebruiker automatisch vastleggen inschakelen om de instelling in te schakelen. Klik op Toepassen om deze instelling op te slaan.
Als u deze instellingen hebt bijgewerkt, moet u de software mogelijk opnieuw starten of de netwerkkabel opnieuw aansluiten voordat de HP Scan Twain Driver het apparaat detecteert. Wanneer het stuurprogramma het apparaat detecteert, kunt u beginnen met scannen.