• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Digital Sender Flow 8500 fn2 Document Capture Workstation, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-documentscanner - De firmware bijwerken

Ga naar www.hp.com/support om de meest recente firmware-upgrade voor het product te downloaden.
De versie van de geïnstalleerde firmware bepalen
Raadpleeg de configuratiepagina om te bepalen welke firmwareversie is geïnstalleerd.
  1. Selecteer Rapporten in het startscherm van het bedieningspaneel van het product.
  2. Selecteer Configuratie-/statuspagina's.
  3. Selecteer Configuratiepagina.
  4. Zoek in het gedeelte Apparaatgegevens naar de code van de firmwaredatum en firmwarerevisie.
    Voorbeelden van een code voor de firmwaredatum en firmwarerevisie:
    • 20170518 (code van firmwaredatum)
    • 2458102_685625 (firmwarerevisie)
Firmware-upgrade uitvoeren
De firmwarebundel is een .bdl-bestand. Voor dit bestand is een interactieve upgrade-methode vereist. Gebruik een van de volgende methoden om de firmware voor dit product te upgraden.