HP pc's - Apparaatprestaties verbeteren met Windows-beveiliging en Nieuwe start (Windows 10)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10.
Windows-beveiliging beschermt uw computer tegen pop-ups, slechte prestaties en beveiligingsrisico's die worden veroorzaakt door virussen en spyware. Dit document richt zich vooral op de prestaties en de status van uw pc. Gebruik dit document om de prestaties en status van uw pc te controleren en een schone installatie en update van Windows 10 uit te voeren met Windows-beveiliging.
  opmerking:
De stappen en schermen van Windows-beveiliging zijn afhankelijk van uw versie van Windows 10.
Voor zakelijke computers worden de beveiligingsinstellingen mogelijk op IT-niveau beheerd en zijn deze mogelijk niet te configureren of kunt u geen Nieuwe start in Windows uitvoeren. Neem hiervoor contact op met de IT-afdeling van uw bedrijf of uw plaatselijke IT-service.