Samsung multifunctionele laserprinters - Tips voor faxinstellingen voor een Mac-stuurprogramma met SyncThru Web Services

Dit document is voor Samsung-laserprinters met SyncThru Web Services voor een Mac-stuurprogramma.
Gebruik de volgende inhoud voor tips voor faxinstellingen:
  • Netwerk-pc-fax: Ondersteunen alleen de resolutie Standaard/fijn en geen kleurmodus.
  • Smart Fax Diagnostic is een goede manier om de faxlijnconfiguratie te controleren en ECM-modus/snelheid in te stellen.
  • Netwerk-pc-fax: niet gesynchroniseerd met instelling voorkiesnummer op apparaat en moet op heel getal worden ingesteld, inclusief voorkiesnummer indien vereist.
    Afbeelding : Voorbeeld van niet gesynchroniseerd met instelling voorkiesnummer
  • Als het voorkiesnummer is ingesteld, wordt dit automatisch toegevoegd wanneer u het faxnummer invoert.
    Afbeelding : Voorbeeld van voorkiesnummer dat automatisch wordt toegevoegd