HP Smart Tank 450 printers - Knipperende lampjes en 'E'-fouten

Dit document is bedoeld voor HP Smart Tank Wireless 455 en 457 printers.
In de volgende gedeelten worden de meestvoorkomende fouten omschreven die worden aangegeven door combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel. Hierna volgen de oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en voer de stappen uit om het probleem op te lossen.
    Afbeelding : Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
    Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
  1. Display van het bedieningspaneel
  2. Knop Annuleren
  3. Knop/lampje Draadloos
  4. Knop/statuslampje Wi-Fi Direct
  5. Knop Start kopie kleur
  6. Knop/lampje voor aan-uit
  7. Lampje Waarschuwing printkop
  8. Knop/lampje Hervatten
  9. Knop/lampje Informatie
  10. Knop/lampje HP ePrint
  11. Knop Start kopie zwart
    Afbeelding : Pictogrammen op het bedieningspaneel
    Pictogrammen op het bedieningspaneel
  1. Pictogram Aantal kopieën
  2. Pictogram Fout
  3. Pictogram Papierfout
  4. Pictogram Wi-Fi Direct
  5. Pictogram Draadloos
  6. Pictogram Waarschuwing draadloos
  7. Pictogram Signaalsterkte
  8. Printkoppictogrammen

De printer laten nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.