• Informatie

• Feedback

HP Smart Tank 450 printers - Knipperende lampjes en 'E'-fouten

Dit document is bedoeld voor HP Smart Tank Wireless 450, 455 en 457 printers.
In de volgende secties worden de meest voorkomende fouten omschreven die worden aangegeven door combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.
    Afbeelding : Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
    Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
  1. Scherm bedieningspaneel
  2. Knop Annuleren
  3. Knop/lampje Draadloos
  4. Knop/statuslampje Wi-Fi Direct
  5. Knop Start kopiëren, Kleur
  6. Knop/lampje Aan-uit
  7. Lampje Waarschuwing printkop
  8. Knop/lampje Hervatten
  9. Knop/lampje Informatie
  10. Knop/lampje HP ePrint
  11. Knop Start kopiëren, Zwart
    Afbeelding : Pictogrammen op het bedieningspaneel
    Pictogrammen op scherm bedieningspaneel
  1. Pictogram Aantal kopieën
  2. Pictogram Fout
  3. Pictogram Papierfout
  4. Pictogram Wi-Fi Direct
  5. Pictogram Draadloos
  6. Pictogram Waarschuwing draadloos
  7. Pictogram Signaalsterkte
  8. Printkoppictogrammen

Laat de printer nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.
Ga naar Contact opnemen met HP klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u doorgestuurd naar een lokaal servicecenter in uw regio.
Ga naar Controle van de garantiestatus van het HP product om uw garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.