• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise - Certificaten voor het op de witte lijst plaatsen van externe apps installeren, bekijken en beheren op de printer

Inleiding
Gebruik de pagina Externe apps beheren om de certificaten te beheren voor het op de witte lijst plaatsen van externe apps op de printer. Certificaten kunnen worden beheerd op de tab Beveiliging van de pagina Externe Apps beheren van de EWS.
De printer ondersteunt de volgende importindelingen voor certificaten:
  • .DER (binair)
  • .CER (binair of Base64)
  • .PEM (Base64, hiermee wordt één certificaat geïnstalleerd)
Stap één: Toegang tot de geïntegreerde webserver van HP (EWS)
  1. Raak het pictogram Netwerk aan vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
  2. Open een internetbrowser en voer in de adresregel het IP-adres of de hostnaam van de printer in zoals die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Druk op de toets Enter op het toetsenbord van de pc. De geïntegreerde webserver wordt geopend.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in een browservenster
      opmerking:
    Als de webbrowser een bericht weergeeft dat toegang tot de website mogelijk niet veilig is, selecteert u de optie om door te gaan naar de website. Toegang tot deze website zal de computer niet beschadigen.
Stap twee: Certificaten voor externe app installeren
  1. Meld u aan bij de Geïntegreerde webserver (EWS) met behulp van de beheerderreferenties.
  2. Klik in de bovenste navigatietabbladen op Beveiliging.
  3. Klik in het linkernavigatievenster op Externe apps beheren.
  4. Klik op Bladeren naast het veld Kies bestand.
  5. Zoek het te importeren certificaat en klik vervolgens op Openen.
      opmerking:
    Het certificaat mag een zelfondertekend certificaat zijn.
  6. Klik op Importeren.
Stap drie: De geïnstalleerde certificaten voor externe apps beheren
De volgende procedures kunnen ook worden uitgevoerd op de pagina Externe apps beheren van het tabblad Beveiliging.
De details van een certificaat voor een externe app weergeven
  1. Klik in de bovenste navigatietabbladen op Beveiliging.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Externe apps beheren.
  3. Selecteer in het gedeelte Geregistreerde certificaten voor externe app een certificaat.
  4. Klik op Details weergeven.
Een certificaat verwijderen
  1. Klik in de bovenste navigatietabbladen op Beveiliging.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Externe apps beheren.
  3. Selecteer in het gedeelte Geregistreerde certificaten voor externe app een certificaat.
  4. Klik op Verwijderen...
  5. Bevestig het verwijderen door op de Bevestigingspagina die wordt weergegeven op de knop Verwijderen te klikken.
Een certificaat exporteren
  1. Klik in de bovenste navigatietabbladen op Beveiliging.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Certificaatbeheer.
  3. Selecteer in het gedeelte Geregistreerde certificaten voor externe app een certificaat.
  4. Klik op Exporteren...