• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - De HCI-lade (lade met hoge capaciteit) voor 4000 vel met papier vullen

Inleiding

De volgende informatie beschrijft hoe u papier plaatst in de invoerlade met hoge capaciteit, die verkrijgbaar is als accessoire voor alle modellen. Deze twee laden kunnen maximaal 4000 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
  let op:
Breid niet meer dan één papierlade tegelijk uit. Gebruik een papierlade niet als een opstapje. Houd uw handen uit de papierlades wanneer deze worden gesloten. Alle laden moeten zijn gesloten als u de printer verplaatst.

De HCI-lade (lade met hoge capaciteit) voor 4000 vel met papier vullen

1. Open de lade.
    opmerking:
    Open de lade niet als deze in gebruik is.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Stel de papierformaatgeleider in op de juiste positie voor het papier.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  3. Plaats het papier in de lade. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
    opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
    opmerking:
    Als de lade niet goed wordt ingesteld, kan tijdens het afdrukken een foutbericht verschijnen of kan het papier vastlopen.
    Afbeelding : Laad papier
  4. Sluit de lade.
    Afbeelding : Sluit de lade
  5. Een configuratiebericht over de lade wordt op het bedieningspaneel van de printer weergegeven.
  6. Selecteer de knop OK om het gedetecteerde formaat en de gedetecteerde soort te accepteren of selecteer de knop Wijzigen als u een ander papierformaat of een andere papiersoort wilt kiezen.

Afdrukstand van het papier in HCI

Afdrukstand van het papier in HCI
Papiersoort
Stand afbeelding
Duplexmodus
Papierformaat
Papier plaatsen
Briefhoofdpapier of voorbedrukt
Staand
Enkelzijdig afdrukken
A4, Letter
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de achterkant van de lade
Automatisch dubbelzijdig afdrukken of met Alternatieve briefhoofdmodus ingeschakeld
A4, Letter
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de achterkant van de lade
Liggend
Enkelzijdig afdrukken
A4, Letter
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de linkerkant van de lade
Automatisch dubbelzijdig afdrukken of met Alternatieve briefhoofdmodus ingeschakeld
A4, Letter
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de rechterkant van de lade
Geperforeerd
Liggend
Enkelzijdig afdrukken
A4, Letter
Afdrukzijde beneden
Gaatjes aan de linkerkant van de lade
Automatisch dubbelzijdig afdrukken of met Alternatieve briefhoofdmodus ingeschakeld
A4, Letter
Afdrukzijde boven
Gaten aan de rechterkant van de lade, en de bovenkant van de vorm naar de rechterkant

Alternatieve briefhoofdmodus gebruiken

Met de functie Alternatieve briefhoofdmodus kunt u briefhoofdpapier of voorbedrukt papier voor alle taken op dezelfde manier in de lade plaatsen, of u nu enkelzijdige of dubbelzijdige afdrukken maakt. In deze modus plaatst u het papier op dezelfde manier als bij automatisch dubbelzijdig afdrukken.
Als u deze functie wilt gebruiken, kunt u deze inschakelen via de menu's op het bedieningspaneel van de printer.

De alternatieve briefhoofdmodus inschakelen via de menu's op het bedieningspaneel van de printer

1. Open het menu Instellingen in het beginscherm van het bedieningspaneel van de printer.
  2. Open de volgende menu's:
    • Kopiëren/afdrukken of Afdrukken
    • Laden beheren
    • Alternatieve briefhoofdmodus
  3. Selecteer Aan.