• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062, SL-M4560, SL-M4562 - Printervoorkeuren openen

In dit document worden de beschikbare voorkeursinstellingen voor afdrukken getoond en de verschillende opties binnen elke voorkeur.
opmerking:
Wanneer u een optie selecteert in Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken), ziet u mogelijk een waarschuwing of . Een uitroepteken geeft aan dat u de specifieke optie kunt selecteren, maar dit niet wordt aangeraden. Het -teken geeft aan dat u die optie met de huidige instellingen of omgeving niet kunt selecteren.