• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Kopieerprocedure

Kopieerprocedure

Dit document bevat stappen voor het kopiëren van originele documenten.
  1. Raak Copy (Kopiëren) aan vanuit het startscherm of Apps.
  2. Plaats de originelen met de bedrukte zijde omhoog in de documenttoevoer van de dubbele scan (DSDF) of plaats één origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat en sluit de documenttoevoer van de dubbele scan (DSDF). Zie Originelen plaatsen.
  3. Pas de instellingen op het tabblad Copy (Kopiëren) en het tabblad More (Meer) aan.
  4. Voer indien nodig het aantal gewenste kopieën in met het numerieke toetsenblok of de knoppen (+, -) op het bedieningspaneel.
  5. Tik op de knop Start op het bedieningspaneel om met kopiëren te beginnen.
opmerking:
Als u een kopieertaak wilt annuleren tijdens het kopiëren, drukt u op de knop Stop/Clear (Stoppen/wissen). Tik op de Status van de afdruktaak op het bedieningspaneel. Verwijder vervolgens de taak die u wilt annuleren.