HP All-in-One 20 en HP All-in-One 24 Consumer desktop-pc's - De ventilator van de CPU maakt lawaai, draait met een constante snelheid

De CPU-ventilator draait op een constante snelheid (3500 RPM) en maakt veel lawaai, zelfs wanneer de computer niet actief is.
Update het BIOS naar de volgende versie (of later).
Zoek de systeemkaart-ID-code (SSID) om te bepalen welk SoftPaq u nodig hebt:
  1. Start de HP Support Assistant (HPSA).
    Als HP Support Assistant niet geïnstalleerd is, kunt u het via deze link downloaden:
  2. Klik op Mijn apparaten > Mijn bureaublad (of Mijn computer) > Specificaties.
  3. Zoek de SSID in de systeemkaart (rij 81BA, 82DD, 81BB, 8304 of 8245).
  4. Gebruik de SSID om te bepalen welke van de SoftPaqs hieronder u mag gebruiken:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP Consumer Desktop pc's (ROM-serie SSID 81BA)
Versie: F.35
Revisie: A
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP Consumer Desktop pc's (ROM-serie SSID 82DD)
Versie: F.21
Revisie: A
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP consumentendesktop-pc (ROM-serie SSID 81BB)
Versie: F.35
Revisie: A
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP consumentendesktop-pc (ROM-serie SSID 8304)
Versie: F.05
Revisie: A
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP consumentendesktop-pc (ROM-serie SSID 8245)
Versie: F.30
Revisie: A
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/drivers.