HP 17-Y000 notebookcomputers - Een fout in de BIOS-chip veroorzaakt mogelijk verschillende functionaliteit- en prestatieproblemen (waarschuwing)

De BIOS-chip kan defect worden en verschillende problemen met de functionaliteit en prestaties veroorzaken. Dit probleem treedt op omdat de gegevens van de AMD PSP (Platform Security Processor) beschadigd kunnen raken.
De computer kan een of meer van de volgende symptomen vertonen:
  • De computer schakelt wel of niet in
  • De computer start vanzelf weer op
  • De computer reageert niet
  • De computer toont een blauw scherm
  • Het beeld is vervormd of er wordt niets weergegeven op het scherm
De informatie in dit document is van toepassing op het volgende:
Computers:
  • HP 17-y000 Notebook-pc-series
  • HP 17-y000 Notebook-pc-series (Touch)
Om dit probleem te vermijden, moet u het volgende SoftPaq downloaden en installeren om het BIOS bij te werken:
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
BIOS-update voor HP notebooksystemen (AMD-processoren)
Versie: F.38
Revisie: A
OPMERKING: Mogelijk is er een recentere versie van deze software beschikbaar. Controleer of er nieuwere versies zijn op http://www.hp.com/drivers.