Sprout Pro by HP G2 - WorkTools Input Virtual Keyboard

Deze informatie is van toepassing op het virtuele toetsenbord WorkTools Input dat is geïntegreerd in de Sprout Pro by HP G2.
WorkTools Input is een app voor een virtueel toetsenbord op Sprout.
Recente updates voor WorkTools Input
  • Toetsenbord en trackpad zijn nu verwijderbaar; u kunt deze verslepen over de touchmat en neerzetten waar u wilt. Het nieuwe tool voor active pens kan verplaatst en vergroot of verkleind worden.
  • Recente updates voor WorkTools Input bevatten een virtueel touchpad. Dit en andere verbeteringen zijn beschikbaar in Windows 10 Creators Update en Fall Creators Update. Afhankelijk van de Windows-versie op uw computer kunnen de bijgewerkte functies verschillen. Deze nieuwe update is uitgerust met virtuele knoppen op de touchmat om het toetsenbord en het nieuwe virtuele touchpad in en uit te schakelen.
Het Input-toetsenbord gebruiken
WorkTools Input heeft nu een invoeroppervlak van active pens vanaf de touchmat. Ook is de palmweigering op de touchmat verbeterd in het virtuele toetsenbord. Dit betekent dat als het virtuele toetsenbord actief is, al het andere op de touchmat wordt gedeactiveerd. Als u de touchmat onopzettelijk aanraakt, worden er geen onverwachte reacties van het toetsenbord veroorzaakt. Het toetsenbord, de trackpad en het oppervlak voor active pens kunnen op de touchmat worden verplaatst.
Om het virtuele toetsenbord te openen, tikt u op de knop toetsenbord op de Sprout Connector.
Afbeelding : Knop Toetsenbord op de connector
Knop Toetsenbord op de connector
Het virtuele Input-toetsenbord wordt met dit menu geopend:
    Afbeelding : Menu
    Input-menu
  1. Toetsenbord
  2. Trackpad
  3. Oppervlak voor active pens
Afhankelijk van de configuratie kan dit enigszins anders geopend worden dan de afbeelding hier laat zien.
Toetsenbord en trackpad
Afbeelding : Toetsenbord en trackpad open
Toetsenbord en trackpad open
Trackpad open
Afbeelding : Trackpad
Trackpad
Oppervlak voor active pens
Tik op de knop oppervlak active pen om het oppervlak van de active pen te openen.
Afbeelding : Knop oppervlak active pen
Knop oppervlak active pen
Als aanraking is uitgeschakeld, kunt u een muis of een active pen op het penoppervlak gebruiken.
Afbeelding : Penoppervlak met aanraking uitgeschakeld
Als aanraking is ingeschakeld, kunt u de grootte van het penoppervlak wijzigen en dit aanraken en verslepen naar elke positie op de mat.
Afbeelding : Penoppervlak met aanraking ingeschakeld
Als het Input-toetsenbord is geopend, kunt u uw invoer op Sprout typen zonder andere acties op de touchmat te activeren.
Bijgewerkte functies voor Input in Windows 10 Creators Update en Fall Creators Update
HP blijft de functies en de functionaliteit van WorkTools Input bijwerken en verbeteren. Het virtuele toetsenbord van Input wordt weergegeven op de touchmat. Bijgewerkte functies omvatten automatische palmweigering zodat de touchmat bij gebruik van het virtuele toetsenbord of de nieuwe functie van het touchpad niet gevoelig is voor andere aanrakingen door uw hand vingers, of palm. Het toetsenbord kan ook worden gedockt zodat dit stationair blijft of kan worden losgekoppeld zodat u deze voor uw gemak op de touchmat kunt bewegen. Sommige functies, zoals docken en loskoppelen, zijn mogelijk niet beschikbaar in Creators Update.
Functies van Input in Windows 10 Creators Update
  1. Gebruik een van de volgende methoden om Input, het virtuele toetsenbord, te openen:
    • Tik op de knop Toetsenbord op de Sprout Connector.
      Afbeelding : Knop Toetsenbord op de connector
      Knop Toetsenbord op de connector
    • Tik op de knop Startmenu op de Sprout Connector.
      Afbeelding : Knop Startmenu op de connector
      Knop Startmenu op de Sprout Connector
      Tik op de knop Discover op het Startmenu. Tik vervolgens op de knop Input open.
      Afbeelding : Knop Input op het Startmenu
      Knop Input op het Startmenu
      Druk op de knop Openen om de app Input te openen.
    De knoppen voor het virtuele toetsenbord en het touchpad worden aan de bovenkant van de touchmat weergegeven.
    Afbeelding : De knoppen voor het toetsenbord en het touchpad
    De knoppen voor het toetsenbord en het touchpad
  2. Tik op de knop toetsenbord om het Input-toetsenbord te openen.
    Afbeelding : Toetsenbord
    Knop toetsenbord
    Afbeelding : Virtueel toetsenbord
    Toetsenbord
  3. Tik op de knop Touchpadom het Input-touchpad te openen.
    Afbeelding : Touchpad
    Knop Touchpad
    Om met het virtuele touchpad, vergelijkbaar met een het touchpad van een notebook, te navigeren, kunt u met twee vingers bewegen.
    Afbeelding : Touchpad
    Trackpad
    Het virtuele toetsenbord en het touchpad staan open op de touchmat.
    Afbeelding : Toetsenbord en trackpad open
    Toetsenbord en trackpad open