Sprout Pro by HP G2 - Overzicht WorkTools

Deze informatie is van toepassing op WorkTools-software die is geïntegreerd in de Sprout Pro by HP G2.
Sprout Pro by HP G2 heeft verschillende WorkTools die u kunt gebruiken. Er zijn WorkTools om de camera's uit te lijnen, maar ook om afbeeldingen vast te leggen en om vele andere functies uit te voeren. In dit document wordt uitgelegd hoe u de WorkTools kunt openen en wordt er een overzicht gegeven van de functies die zij uitvoeren.
Gebruik de volgende aanwijzingen om de WorkTools te openen en er meer over te weten te komen.
Starter
De Starter is een WorkTools-menu dat u kunt openen door op de knop Starter op de Sprout Connector te drukken. De Connector-knoppen zitten direct onder de voorste monitor en bevinden zich op dat gedeelte dat de touchmat verbindt met de basis van de computer.
Tik op de knop Starter om de Starter te openen.
Afbeelding : Connector-knop
Connector-knoppen met de knop Starter geselecteerd
De Starter wordt op het scherm weergegeven. In dit menu kunt u tikken op het WorkTool dat u wilt openen. Als de app niet is geïnstalleerd, start Sprout Discovery, waar u de app kunt installeren.
Afbeelding : Starter
Starter van waaruit u kunt kiezen welke app u wilt openen
Welcome
WorkTools Welcome markeert belangrijke hardware- en software-voorzieningen van de Sprout en is een beginpunt voor WorkTools Control en Discover-apps. Ga naar Discover of Control door op de knoppen onderaan of op de welkomstpagina te tikken of tik op de pijlen naar rechts of links op het scherm voor meer welkomstinhoud.
Afbeelding : Welcome
Welcome
Discover
WorkTools Discover is een centrale plek om meer te weten te komen over WorkTools en de nieuwste versies van elke WorkTools-app te downloaden. Discover bevat ook actuele Sprout-acties, koppelingen naar downloads van externe Sprout-apps en tips en zelfstudies om Sprout te gebruiken. De inhoud wordt regelmatig bijgewerkt om u de laatst beschikbare versie van de apps te kunnen bieden.
Zie voor gedetailleerdere instructies Sprout Pro by HP G2 - WorkTools Discover gebruiken
Control
WorkTools Control biedt opties voor het aanpassen van Sprout-instellingen, het herstellen van standaard Sprout-instellingen en het uitlijnen van de projectoren met de touchmat.
Om WorkTools Control te openen, tikt u op Control in de Starter.
Afbeelding : Control
Control in de Starter
WorkTools Control wordt geopend.
Afbeelding : WorkTools Control
WorkTools Control
Input
Met WorkTools Input is een virtueel toetsenbord met palmafwijzing op de touchmat mogelijk. Dit betekent dat als het virtuele toetsenbord actief is, al het andere op de touchmat wordt gedeactiveerd en een palmsteun niet onopzettelijk een actie van de touchmat activeert.
Om het virtuele toetsenbord te openen, tikt u op de knop toetsenbord op de Sprout Connector.
Afbeelding : Knop Toetsenbord op de connector
Knop Toetsenbord op de connector
Het virtuele toetsenbord Input wordt weergegeven voor gebruik.
Afbeelding : Ingang virtueel toetsenbord
Ingang virtueel toetsenbord
Stage
U kunt uw afbeeldingen in WorkTools Stage beheren en bewerken. Creëer verschillende Stages creëren om uw inhoud te organiseren, uw afbeeldingen in vrije vorm of rasterweergave te bekijken en uw beelden en Stages voor later gebruik op te slaan.
U kunt veel dingen doen in Stage.
  • Afbeeldingen slepen en neerzetten van het bureaublad naar Stage en van Stage naar het bureaublad en andere apps zoals MS Office-apps of e-mail.
  • Meerdere Stages openen.
  • Navigatiebalken links en rechts openen of sluiten voor eenvoudige toegang tot opdrachten.
  • Een afbeelding met het inktgereedschap markeren of tekenen met een vinger, stylus of de HP Active Pen.
  • Afbeeldingen groeperen of in lagen zetten met de hulpmiddelen.
  • Achtergrond verwijderen, automatisch herstellen, bijsnijden, draaien, aanpassen en filteren met de bewerkingshulpmiddelen.
  • Indelingen opslaan en exporteren, inclusief .STAGE (standaard), .PNG, .BMP en .JPG.
Zie voor gedetailleerdere instructies Sprout Pro by HP G2 - WorkTools Stage gebruiken
Opnemen
U kunt objecten en documenten scannen in 2D met behulp van de ingebouwde hogeresolutiecamera (14,6 MP) en webcam in WorkTools Camera. U kunt uw opnames bewerken en exporteren naar WorkTools Stage of deze opslaan in verschillende indelingen.
Bewerkingshulpmiddelen omvatten achtergrond verwijderen, bijsnijden, draaien, aanpassen en filteren.
U kunt uw afbeeldingen opslaan of exporteren als .JPG, .PDF of de standaard, .PNG.
Zie voor gedetailleerdere instructies Sprout Pro by HP G2 - WorkTools Capture gebruiken
Camera 3D
WorkTools Camera 3D is bedoeld voor snelle 3D-scanprojecten in real-time. U kunt uw fysieke objecten binnen enkele seconden scannen door het object onder de Illuminator te houden en te draaien om 3D-modellen van hoge kwaliteit te maken.
Het proces kent meerdere stappen:
  1. Selecteer een object om te scannen.
  2. Scan het object door het met uw hand te draaien en uw vingers te bewegen terwijl u het object beweegt.
  3. Neem een ​​Kleuropname/Kleurverfijning van het object om de scan voor een oppervlak met hoge resolutie te dekken.
  4. Voltooien.
  5. Opslaan als .OBJ- (pakket van .OBJ, .MTL, .JPG) of .3MF-bestandsformaat (3D Builder) en gebruik deze voor uw plezier en deel het met anderen of in 3D-bewerkingsprogramma's van derden.
Goed scannen moet je oefenen. De grootte van de objecten moet tussen de acht en twintig centimeter liggen. Kleine of grote objecten kunnen niet goed worden gescand. Het is het beste om het voorwerp gestaag te bewegen terwijl u scant. Als de camera het object kwijt raakt, plaatst u het weer op de touchmat en wacht u tot de camera klaar is om door te gaan.
Zie voor gedetailleerdere instructies Sprout Pro by HP G2 - Camera 3D gebruiken