• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung ProXpress SL-M3820, SL-M4020 - Toner opnieuw verdelen

Wanneer de tonercartridge bijna het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Er ontstaan witte strepen of lichte afdrukken en/of de dichtheid verschilt per zijde.
  • De status-led knippert rood. Op het beeldscherm kan een bericht verschijnen waarin staat dat de toner bijna op is.
Als dit gebeurt, kunnen gebruikers de afdrukkwaliteit tijdelijk verbeteren door de resterende toner in de cartridge opnieuw te verdelen. In sommige gevallen blijven er witte strepen of lichte afdrukken ontstaan, ook nadat gebruikers de toner opnieuw hebben verdeeld. Vervang de tonercartridge, zie Beschikbare verbruiksartikelen.
opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model.
  let op:
  • Stel de tonercartridge niet langer dan enkele minuten bloot aan licht. Zo voorkomt u beschadiging van de cartridge. Dek de cartridge indien nodig af met een vel papier.
  • Raak het groene gedeelte van de tonercartridge niet aan. Gebruik de hendel op de cartridge om te voorkomen dat u dit gebied aanraakt.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de tonercartridgeverpakking te openen. Hiermee kunt u krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  • Als er toner op de kleding van de gebruiker komt, veeg dan de toner af met een droge doek van de kleding en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  1. Open de voorste klep (bijschrift 1) en trek de tonercartridge naar buiten (bijschrift 2).
    Afbeelding : M3320-, M3820-, M4020-serie
    Afbeelding : M3325-, M3825-, M4025-serie
  2. Schud de cartridge grondig vijf of zes keer om de toner gelijkmatig in de cartridge te verdelen.
    Afbeelding : M3320-, M3820-, M4020-serie
    Afbeelding : M3325-, M3825-, M4025-serie
  3. Houd de tonercartridge vast en lijn deze uit met de overeenkomstige sleuf in de printer. Duw deze weer in de sleuf totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : M3320-, M3820-, M4020-serie
    Afbeelding : M3325-, M3825-, M4025-serie
  4. Sluit de voorste klep. Zorg dat de klep goed is gesloten.
    Afbeelding : M3320-, M3820-, M4020-serie
    Afbeelding : M3325-, M3825-, M4025-serie