• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress MFP SL-M2885 - Toner opnieuw verdelen

Wanneer de tonercartridge bijna het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Er ontstaan witte strepen of lichte afdrukken en/of de dichtheid verschilt per zijde.
  • De status-led knippert rood.
opmerking:
  • De afbeeldingen in de gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Printeroverzicht.
  • Als er toner op de kleding van gebruikers komt, veeg dan de toner af met een droge doek van de kleding en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  let op:
  • Stel de tonercartridge niet langer dan enkele minuten bloot aan licht. Zo voorkomt u beschadiging van de cartridge. Dek de cartridge indien nodig af met een vel papier.
  • Raak het groene gedeelte van de tonercartridge niet aan. Gebruik de hendel op de cartridge om te voorkomen dat u dit gebied aanraakt.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de tonercartridgeverpakking te openen. Hiermee kunt u krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  1. Open de voorste klep (bijschrift 1) en trek de tonercartridge naar buiten (bijschrift 2).
    Afbeelding : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serie
    Afbeelding : M2675-, M2676-, M2875-, M2876-, M2885-, M2886-serie
  2. Schud de cartridge grondig vijf of zes keer om de toner gelijkmatig in de cartridge te verdelen.
    Afbeelding : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serie
    Afbeelding : M2675-, M2676-, M2875-, M2876-, M2885-, M2886-serie
  3. Houd de tonercartridge vast en lijn deze uit met de overeenkomstige sleuf in de printer. Duw deze weer in de sleuf totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serie
    Afbeelding : M2675-, M2676-, M2875-, M2876-, M2885-, M2886-serie
  4. Sluit de voorklep. Zorg dat de klep goed is gesloten.
    Afbeelding : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serie
    Afbeelding : M2675-, M2676-, M2875-, M2876-, M2885-, M2886-serie