• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Toner opnieuw verdelen

Wanneer de tonercartridge bijna het einde van de levensduur heeft bereikt:
  • Er ontstaan witte strepen of lichte afdrukken en/of de dichtheid verschilt per zijde.
  • De statusled knippert oranje. Op het beeldscherm kan een bericht verschijnen waarin staat dat de toner bijna op is.
  • Op de computer wordt het programmavenster van Samsung printerstatus weergegeven met het bericht voor gebruikers dat de tonercartridge bijna op is, zie Samsung printerstatus gebruiken.
Als dit gebeurt, kunnen gebruikers de afdrukkwaliteit tijdelijk verbeteren door de resterende toner in de cartridge opnieuw te verdelen. In sommige gevallen blijven er witte strepen of lichte afdrukken ontstaan, ook nadat gebruikers de toner opnieuw hebben verdeeld.
opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Printeroverzicht.
  let op:
Als er toner op de kleding van de gebruiker komt, veeg dan de toner af met een droge doek van de kleding en was de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
De volgende instructies geven weer hoe de toner voor de X322x, X328x serie printers opnieuw verdeeld kan worden:
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, open
  2. Ontgrendel de tonercartridge (bijschrift 1) en trek deze naar buiten (bijschrift 2).
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  3. Om de toner opnieuw te verdelen, beweegt u de printercartridge voorzichtig heen en weer.
    Afbeelding : Heen en weer schudden
  4. Plaats de tonercartridge (bijschrift 1) en vergrendel deze (bijschrift 2).
    Afbeelding : De tonercartridge plaatsen
  5. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, sluiten
De volgende instructies geven weer hoe de toner voor de K325x, K330x serie printers opnieuw verdeeld kan worden:
  1. Open de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, open
  2. Ontgrendel de tonercartridge (bijschrift 1) en trek deze naar buiten (bijschrift 2).
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  3. Om de toner opnieuw te verdelen, beweegt u de printercartridge voorzichtig heen en weer.
    Afbeelding : Heen en weer schudden
  4. Plaats de tonercartridge (bijschrift 1) en vergrendel deze (bijschrift 2).
    Afbeelding : De tonercartridge plaatsen
  5. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Voorklep, sluiten