• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung MultiXpress SL-K2200 - De belichtingseenheid vervangen

In dit document wordt uitgelegd hoe u de belichtingseenheid vervangt. Als de belichtingseenheid het einde van zijn levensduur heeft bereikt, wordt het venster Printerstatus weergegeven op de computer waarin wordt aangegeven dat de belichtingseenheid moet worden vervangen.
  let op:
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de verpakking van de belichtingseenheid te openen. Hiermee kunt u krassen op het oppervlak van de belichtingseenheid veroorzaken.
  • Raak het groene gedeelte van de belichtingseenheid niet aan. Gebruik de hendel op de belichtingseenheid om te voorkomen dat u dit gebied aanraakt.
  • Om beschadiging te voorkomen, stelt u de belichtingseenheid niet langer dan enkele minuten bloot aan licht. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Zorg voor het sluiten van de voorste klep dat alle tonercartridges correct zijn geplaatst.

De belichtingseenheid vervangen

Gebruik deze stappen om de belichtingseenheid te vervangen.
  1. Open de voorste klep en zijklep.
      Afbeelding : Voor- en zijklep openen
    1. Voorplaat
    2. Zijplaat
  2. Verwijder de tonercartridge.
    Afbeelding : Tonercartridge verwijderen
  3. Open de kabelklem. Koppel de connector los. Verwijder de twee schroeven zoals aangegeven.
      Afbeelding : De kabelklem openen en vervolgens de connector loskoppelen
    1. De kabelklem openen
    2. De connector loskoppelen
  4. Verwijder de twee gemarkeerde schroeven met een schroevendraaier.
    Afbeelding : De twee schroeven verwijderen
  5. Verwijder de belichtingseenheid.
    Afbeelding : De belichtingseenheid verwijderen
  6. Verwijder en recycle de verpakking van de nieuwe belichtingseenheid.
    Afbeelding : Nieuwe belichtingseenheid uit de verpakking verwijderen
  7. Verwijder plastic folie en beschermende verpakking van de belichtingseenheid. Zorg dat u het juiste verpakkingsmateriaal recyclet.
    Afbeelding : Plastic folie en beschermende verpakking van de belichtingseenheid verwijderen
  8. Til de lipjes op waar dat op de nieuwe belichtingseenheid staat aangegeven.
    Afbeelding : Lipjes optillen waar dat staat aangegeven
  9. Verwijder de plastic lipjes van de belichtingseenheid.
    Afbeelding : Plastic lipjes verwijderen en stukken recyclen
  10. Trek de plastic folie eruit en verwijder deze van de nieuwe belichtingseenheid.
    Afbeelding : Plastic folie uit de belichtingseenheid verwijderen en optillen
  11. Nadat de folie is verwijderd, trekt u aan de plastic lipjes en verwijdert u deze waar dat staat aangegeven. Recycle al het verpakkingsmateriaal.
    Afbeelding : Plastic lipjes optillen en trekken
  12. Plaats de nieuwe belichtingseenheid terug in de printer.
    Afbeelding : De nieuwe belichtingseenheid in de printer plaatsen
  13. Sluit de kabelklem weer aan en sluit vervolgens de connector aan.
    Afbeelding : De kabelklem weer aansluiten en vervolgens de connector aansluiten
  14. Plaats zoals aangegeven de schroeven terug met een schroevendraaier.
    Afbeelding : Schroeven terugplaatsen zoals aangegeven
  15. Plaats de tonercartridge terug.
    Afbeelding : Tonercartridge terugplaatsen
  16. Sluit de voor- en zijkleppen.
      Afbeelding : Voor- en zijkleppen sluiten
    1. Voorklep sluiten
    2. Zijklep sluiten